Piyasadaki Adsl İnternet Firmaları?
-
selam arkadaşlar küçük bi sorum var,
arkadaşa internet alacağız fakat çelişkiye düştük malum piyasada baya bi internet şirketi var acaba hangisini alsak :s
arkadaşın evi üsküdar meydanda yani işlevsellik sıkıntısı olmaz her firma rahatça gelebilir diye düşünüyorm
sizler hangi firmaları önerirsiniz amaa şunuda belirteyeyim ttnet olmasın ben çektim oda çekmesin :)
şimdiden sağolun
-
alıcağınız internet ne olursa olsun telekom alt yapısı kullandıktan sonra ttnetten çok farkı olmaz gibime geliyo..
-
alt yapıyı kullansa da müşteri hizmetleri açısından farkeder.
biri.net kullanıyorum koç.net hizmeti tavsiye ederim çok memnunum. biri.com.tr
-
1 ay sonra fazla net kullanicisi olmayacgim icin turksat a gecmek istiyorum ama inceleme asamasindayim.
-
4 aydır turksat kablonet kullanıyorum. müşteri hizmeleri çok cana yakın ve yardımsever.
bunun dışında sadece 1 defa 5-10 sn gibi bir sürede bağlantım düştü..
ancak ttnet in kota sayfası gibi bişeyi var mı? ve modemin arayüzüne nerden erişiyorum hala bulamadım :| ki bu benim öküzlüğüm :D
-
beterin beteri vardır hacı bence TeTeNet
-
ttnet altyapısını kullanmayan hiç firma yokmu mümkünse ttnetin kablolarına dahi değmemek isitiyoruz.
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet altyapısını kullanmayan hiç firma yokmu mümkünse ttnetin kablolarına dahi değmemek isitiyoruz.
-----------------------------uyduya geçicen o zaman birader
-
BadSector bunu yazdı:
biri.net var kendi alt yapısını kullanıyor onun haricide bide kablonet varhttp://turksatkablo.com/limitsiz-internet.html
-
arkadaşa dedim biri alacak galiba :! hem aylık taahhütte yokmuş :D gayet süpermiş bu biri yaşasın biri :D
enimde ttnet 2 yıllık sözleşmem bitsibn bende onlardan biri olacağım :D
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa dedim biri alacak galiba :! hem aylık taahhütte yokmuş :D gayet süpermiş bu biri yaşasın biri :D
enimde ttnet 2 yıllık sözleşmem bitsibn bende onlardan biri olacağım :D
-----------------------------biri gayet super evet de ttnet altyapısını kullanmıyo muymuş ?