folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Piyasadaki Adsl İnternet Firmaları?

Piyasadaki Adsl İnternet Firmaları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bide fiberoptik döşüyen tcom mu telekom mu ne var

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Şahsen abonelerin diğer firmaları seçmeleri benim işime gelir, ne kadar az abone o kadar sorunsuz bir gün...

Yalnız şunu iyi bilin, şuan piyasadaki diğer tüm firmalarında alt yapısını ve kullandığı programı biliyorum, ttnet den iyisi şuan için piyasada yok. biri.net yeni çıktı, o yüzden şimdiden yok şöyle yok böyle iyi diye sıkmayalım. Smile içinde iyi deniyordu, şimdi yine aboneler ttnet e geçmeye çalısıyor. Kablonet her yerde yok ve müşteri hizmetlerinin yardım için gerekli alt yapı programları yok. Tellcom yeni yapılanma sürecinde. Smile' a Allah yardımcı olsun, sorunu çözemedikleri zaman aboneleri bize gönderiyorlar.(Ne alaka anlamadım)

Bu arada koçnet, bugunlerde hep bizim çağrı merkezindekileri bünyesine katmayı düşünüyor. Yarın öbür gün koçnet i ararsanız ttnet den arkadaşlar çıkar telefona :)

Ttnet, tellcom, koç.net, kablonet, smile. Bu servis sağlayıcılarını iyi araştır, aklına yatanı kullanabilirsin...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    koç.net = biri net aklınızda bulunsun

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    tnetten bağımzızmış koç.net aradım sordum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

BadSector bunu yazdı:
    -----------------------------
    tnetten bağımzızmış koç.net aradım sordum.
    -----------------------------

Neyi bağımsızmış diğer ISS'ler ile aynı altyapıyı kullanıyor.Eğer arkadaşın dediğinden bahsediyorsan koç.net TTNet'te çalışan personeli kapmaya çalışıyor demiş yanlış anlamış olabilirsin.Koç netin farkı sadece müşteri hizmetleri numarasının farklı olması =)

Toplam Hit: 4868 Toplam Mesaj: 16