Piyasadaki Adsl İnternet Firmaları?
-
bide fiberoptik döşüyen tcom mu telekom mu ne var
-
Şahsen abonelerin diğer firmaları seçmeleri benim işime gelir, ne kadar az abone o kadar sorunsuz bir gün...
Yalnız şunu iyi bilin, şuan piyasadaki diğer tüm firmalarında alt yapısını ve kullandığı programı biliyorum, ttnet den iyisi şuan için piyasada yok. biri.net yeni çıktı, o yüzden şimdiden yok şöyle yok böyle iyi diye sıkmayalım. Smile içinde iyi deniyordu, şimdi yine aboneler ttnet e geçmeye çalısıyor. Kablonet her yerde yok ve müşteri hizmetlerinin yardım için gerekli alt yapı programları yok. Tellcom yeni yapılanma sürecinde. Smile' a Allah yardımcı olsun, sorunu çözemedikleri zaman aboneleri bize gönderiyorlar.(Ne alaka anlamadım)
Bu arada koçnet, bugunlerde hep bizim çağrı merkezindekileri bünyesine katmayı düşünüyor. Yarın öbür gün koçnet i ararsanız ttnet den arkadaşlar çıkar telefona :)
Ttnet, tellcom, koç.net, kablonet, smile. Bu servis sağlayıcılarını iyi araştır, aklına yatanı kullanabilirsin...
-
koç.net = biri net aklınızda bulunsun
-
tnetten bağımzızmış koç.net aradım sordum.
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------
tnetten bağımzızmış koç.net aradım sordum.
-----------------------------Neyi bağımsızmış diğer ISS'ler ile aynı altyapıyı kullanıyor.Eğer arkadaşın dediğinden bahsediyorsan koç.net TTNet'te çalışan personeli kapmaya çalışıyor demiş yanlış anlamış olabilirsin.Koç netin farkı sadece müşteri hizmetleri numarasının farklı olması =)