Piyasalar Kızıştı Dolar-Euro- ( Altın Fırladı )
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
edit: Yiğit Bulut`a mail olarak sordum bakalım cevap verecek mi?
-----------------------------siktir et o jöle kafayı anca hükümeti övüyor bir de tarafsız gazetecilikten bahsediyor.
-
Nitrous bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
edit: Yiğit Bulut`a mail olarak sordum bakalım cevap verecek mi?
-----------------------------siktir et o jöle kafayı anca hükümeti övüyor bir de tarafsız gazetecilikten bahsediyor.
-----------------------------Ekonomi üzerine analizleri tutuyor hocam, beğeniyorum. Beni, benim param ilgilendiriyor ne yönde yandaş olduğu değil ;)
-
daha düne kadar kriz geliyor altınlarınızı bozdurun diye haykırıyorlardı vatandaşa :F altın yükselmiş işe bak :F vay amk :F
-
demin işbankasından baktım altının alışı 99 lira satışı 103 lira olmuş. sizce durumlar ne olacak?
-
beyler fenerin hisselerini toplayin derim.36 liraya düştü:) hissenin normal değeri en az 100 lira. ligler baslayınca ve şu şike iddalari ne şekilde sonuçlanirsa sonuçlansin en az 2 ye katlıyacak diye tahmin ediyorum. bu ayki maaşimi yatirip oldurecem. bekliyecem bakalim:) (borsaya hiç girmedim şimdiye kadar ama takip ederim)
-
hazır konusu varken bu altın ons ne işe yarıyo yani neyin göstergesi oluyo mesela bölünüp çarpılıp vb. bişey yapılıp neyin ne olduğunu mu gösteriyo? bunun olayı ne?
-
Sleep bunu yazdı:
hazır konusu varken bu altın ons ne işe yarıyo yani neyin göstergesi oluyo mesela bölünüp çarpılıp vb. bişey yapılıp neyin ne olduğunu mu gösteriyo? bunun olayı ne?
-----------------------------1 ons altın 31,10 gram altın imiş
-
euro 3 ü görecek.
ps : bir kaç aya bu iletimi alıntı yaparım :)
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------1 ons altın 31,10 gram altın imiş
-----------------------------tamamda ne oluyo şimdi neyi gösteriyo bu?
-
Dolar 2 euro 3 olur hem de hiç zorlanmadan olacak, çünkü italyanın eylülde borç ödemesi var ve destek çıkılsa bile o ödeme avrupaya stres yapacak üstüne notu şişirilmiş ülkelerin, notlarının normale çekilmesi piyasalara aşırı stres yüklüyor aslında stres yüklemiyor yani amerikanın düşen notu mütiş bir not ama insanlar en küçük bir düşüş hareketinde panik yapacak kadar strese bindiler, ispanya italya gibi ülkelerin alarm vermesi durumundan dolayı, türkiye işsizlerin paralarını piyasaya sürmek gibi ayak oyunları yapar faizleri fırlatır, piyasada nakit azalır değeri yükselir büyüme durur işsizlik artar olacak olanlar bunlar, krizle gelen krizle gider, neticede abd afkanistana girdi petrol uctu, hükümet benzine zam yaptı ama petrol uçmaya devam etti daha fazla zam yapamayınca tayyip geldi, abd abisi petrolü düşürdü rusya allah oluyor diye, biz de sevindik işte laylaylom havalarındaydık