folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Piyasalar Kızıştı Dolar-Euro- ( Altın Fırladı )

Piyasalar Kızıştı Dolar-Euro- ( Altın Fırladı )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

ya beyler o değilde bu ekonomiyi etkin biçimde nerden takip edebiliriz. tartışabileceğimiz forum siteleri varmıdır bu işlerle ilgili. açıkçası banka hesabında belli bi menkul değerimiz var altına dönmeyi düşünüyoruz faizler malum. geçen seneye oranla neredeyse %100 artış oldu altında. yani istikrarlı bi artış söz konusu. şansen ben hiç altının güm diye düştüğünü görmedim. bugün aldım bi çeyrek ahanda %2 artmış altın bi günde. bana diyolar bu fiyata altınmı alınır sanki düşecekmiş gibi. dediğim gibi sitemizde ekonomistler varmıdır. yada takip edebileceğim etkin siteler önerirseniz çok mesut ve bahtiyar olurum. saygılar...

Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

ben konuya yazdiğimda fener hissesi 37 idi 50 oldu. takip edin derim:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

ABD'nin not indirimi kararı sonrası piyasalara satış gelirken, gelişmelerden karlı çıkan yine altın yatırımcıları oldu. Güvenli liman altının onsu 1,715 dolarla rekor kırarken, içeride Cumhuriyet Altını 650 liraya, çeyrek altın ise 158 liraya çıktı.

Bu Ne yaaa.  Geçen Yıl İyi Biliyorum Temmuz Ayında Çekrek Altın 93 TL idi. Gittikçe Yükseliyor. Sanırım 100 TL yi Görecek Kısa Zamanda.

Bir de Kriz Bekleniyormus..İnşallah En Az Zarar ile Atlatırız.

-----------------------------

3 yıl önce 100 milyar parası olan bi salağa söylemiştim git altın al diye şimdi kafasını duvara vuruyo :D gitti araba aldı ama ben karlı çıktım dükkanımı altına yaptıgım yatırım sayesinde açtım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 3961 Toplam Mesaj: 24