Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.
-
Genelkurmay İlteşim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, 27 Şubat tarihinden itibaren Kuzey Irak'daki PKK kamplarına aralıklarla hava operasyonları yapıldığını hatırlattı. Bu operasyonlar ve PKK içindeki çatışmalarda 375 teröristin öldüğü bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi.
-
bundan 2 ay oncede 300 terörist öldürdük dediler , ama ortada 5 ceset ya var ya yok , genelkurmay da yalancı çıktı :)
2 ay sonra askerim ben hepsini gebertiririm dert etmeyi siz :) -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
bundan 2 ay oncede 300 terörist öldürdük dediler , ama ortada 5 ceset ya var ya yok , genelkurmay da yalancı çıktı :)
2 ay sonra askerim ben hepsini gebertiririm dert etmeyi siz :)
Hava operasyonundaki leşleri de mi getirip sergileyecekler.Tabiki öldükleri yerde kalacaklar.Kara operasyonu olsa o zaman üstü üste yığarlar.Siz merak etmeyin. -
By_Gizemli bunu yazdı:
2 ay sonra askerim ben hepsini gebertiririm dert etmeyi siz :)
-----------------------------adam haklı goruntu video olmadıgı sürece hiç bisiye inanmam... ancak astık kestik vurduk diyorlar ortada goruntu yok ancak yalan haber ıvır zıvır...
-
Türk Askerine Ordusuna şüphe ile yaklaşmanızı garip buluyorum.Yapılan açıklamayı dikkatli okursanız orada Hava operasyonları ve iç çatışmalardan dolayı bu şerefsizlerin ne kadarının öldüğü ile ilgili istihbarat alındığı yazıyor.Yoksa asker masa başında hayali haber yapacak bir durumda değil.Askerliğini doğuda yapmış birisiyim.Askerin istihbarat bağlantılarını küçümsemeyin.Neyin ne olduğunu çok iyi takip ederler.Orada yazan bilgiler doğrudur.
-
mr66tr bunu yazdı:
Türk Askerine Ordusuna şüphe ile yaklaşmanızı garip buluyorum.Yapılan açıklamayı dikkatli okursanız orada Hava operasyonları ve iç çatışmalardan dolayı bu şerefsizlerin ne kadarının öldüğü ile ilgili istihbarat alındığı yazıyor.Yoksa asker masa başında hayali haber yapacak bir durumda değil.Askerliğini doğuda yapmış birisiyim.Askerin istihbarat bağlantılarını küçümsemeyin.Neyin ne olduğunu çok iyi takip ederler.Orada yazan bilgiler doğrudur.
-----------------------------havadan yapılan saldırılar goruntu olarak alınıyor kayıt ediliyor arkadasım askerligini yapmış bilmen lazım bunları sehit annelerini yakınlarını tatmin etmek icin ufak çaplı yalan bunlar bana gore daha onceki saldırılarının videolarını yayınlamışlardı .. bunuda yayınlasınlar halkta rahatlasın bizde rahatlıyalım..
-
ya bızımlılerde de varr askerlerımız bomba atıyo adamla magralarına saklanıyo
-
inanmayın bunlara yalan amk ben hakkaride askerim izne geldim böle bişey olsa illa kulağımıza gelirdi
-
vala yalan mı doğru mu kestirmek güç ama şöle bi gerçek var pkk cesetleri çok zor yerde bırakıolar elinden
geldiğince alıp götürüyorlar. Ayrıca ölen asker sayısı sanki doğru mu verilior :W
-
arkadaşlar ben şemdinli de sınırda görev yapıyorum şuandada izindeyim öyle şeyler olsa illaki haberimiz olurdu
zati orda olupta saklanan şeyleri bilseniz çok olaylar kaybolup gidiyo
-
inanmak istiyorum