folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.

Pkk Da 375 Terörist Öldürüldü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    TSK üyeleri zaten milletten oluşmaktadır. Tek sorun millet kendi evladına güvenmeyecek kadar soysuzlaşmaya başlamıştır. Şu dönemde Atatürk'e bile şüphe ile yaklaşan bir soysuzlaşma çalışması ne yazıkki bu ülkede olmaktadır. Bazen Atatürk gibi bir insan bu insanlar için neden tüm hayatını mahvetti. Çalıp çırpıp yurtdışına kaçabilecekken neden bu insanlara, ülkesine hayatını adadı diye düşünmek zorunda kalıyorum. Acaba bu ülkedeki birçok insan buna değiyor mu bence hayır.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Sonsuz güven beraberinde kötü şeyler de getiriyor ama. Körü körüne güvenmek çok saçma. Kaldı ki TSK'ya ölümüne güvenmenin mantığı nedir? Neden ona daha fazla güvenmeliyim.

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:
    -----------------------------
    TSK üyeleri zaten milletten oluşmaktadır. Tek sorun millet kendi evladına güvenmeyecek kadar soysuzlaşmaya başlamıştır. Şu dönemde Atatürk'e bile şüphe ile yaklaşan bir soysuzlaşma çalışması ne yazıkki bu ülkede olmaktadır. Bazen Atatürk gibi bir insan bu insanlar için neden tüm hayatını mahvetti. Çalıp çırpıp yurtdışına kaçabilecekken neden bu insanlara, ülkesine hayatını adadı diye düşünmek zorunda kalıyorum. Acaba bu ülkedeki birçok insan buna değiyor mu bence hayır.

TSK'ya ya siddetli olarak guveniyorum, ne de tersi. Bana gore bir kurum tamamen mukemmel degildir; zaten boyle birseyin olabilcegini de iddia etmiyorum, sadece beyan etmek istedim.

"Soysuzlasma" ithamin cok yakisiksiz kalmis. Herkesin soyu-sopu belli, insanlar anne-karninda militarist olmuyorlar, savas insanlara dayatilmaya; ve netice olarakta sevdirilmeye calisiliyor. Morportakal arkadas cok dogru (isabetli) bir laf etmis, anlayanlar icin harikulade tabii. Orduyu bir ovunc kaynagi olarak gormuyor, putlastirmiyor; elestirilmesin diyerekte tabulastirmiyorum. Bu vatan'in kuruculari bellidir, dedelerimizin verdigi sanli ve onurlu mucadelenin bir sonucudur. Diplomasi, nizam gibi medeniyetle uyarlanmis yontemler varken savasmak yakisiksiz bir davranistir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    TSK olmasa kimin çocuğu olurdunuz tarzı muhabbetler tamamen abartmadır. Milli mücadele yıllarını sorarım onlara. Bu toprakları asker mi yoksa vatan evlatları mı savunmuştur? Elbette askerler de vatan evladı ama kadınından çocuğuna yaşlısından gencine millet olarak bu toprakları savunduk. TSK milletin eseridir. 

Ne kadar saçma bi düşünce TSK nın kuruluş tarihine bakarmısın ? Kim demiş ki sana burda TSK milletin eseri degildir diye zaten askerligi yapan sen amcan baban bilmem neyin yöneten gene sen amcan baban bilmemneyin yani zaten bu vatanın insanlarıdır.Ama tutupda gene sallıyor gene atıyor dersen çok büyük yanlış yaparsın

işimiz gücümüz yok kaç i.ne vuruldugunu mu sayalım? Vurmasak işte sonuç ortada madem milletin eseriydi TSK o zaman tüm bu millet yalancı ? ! öyle mi olyor 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:
    TSK olmasa kimin çocuğu olurdunuz tarzı muhabbetler tamamen abartmadır. Milli mücadele yıllarını sorarım onlara. Bu toprakları asker mi yoksa vatan evlatları mı savunmuştur? Elbette askerler de vatan evladı ama kadınından çocuğuna yaşlısından gencine millet olarak bu toprakları savunduk. TSK milletin eseridir. 

Ne kadar saçma bi düşünce TSK nın kuruluş tarihine bakarmısın ? Kim demiş ki sana burda TSK milletin eseri degildir diye zaten askerligi yapan sen amcan baban bilmem neyin yöneten gene sen amcan baban bilmemneyin yani zaten bu vatanın insanlarıdır.Ama tutupda gene sallıyor gene atıyor dersen çok büyük yanlış yaparsın

işimiz gücümüz yok kaç i.ne vuruldugunu mu sayalım? Vurmasak işte sonuç ortada madem milletin eseriydi TSK o zaman tüm bu millet yalancı ? ! öyle mi olyor 

He yani mesela ben yalan söylersem babam da yalancı? Babam ya? 

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    "Full Metal Jacket"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:

He yani mesela ben yalan söylersem babam da yalancı? Babam ya? 

Sanmıyorum babanın senin gibi düşündüğünü çünkü gerçekler ortadır.Askerlik anılarını sorda anlatsın sana 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    TSK uzun bir zamandır ceset,leş,ölü resimlerini dünya standartları geregi kamoyun da sergilememektedir.Bu sadece bizim askeri kurumumuz için gecerli degildir.Bu yüzden kalkıp hani nerde görelim demek anlamsızdır.Görmek istiyorsanız dısarıya cıkıcaksınız,kapınızın dibinde bomba patlamıyor,yolda yürüken üzerinize ateş acılmıyorsa TSK'nın söylediklerine inanıcaksınız daha dogrusu inanmak zorundasınız.97-98 yılında bile cesetler kamoyunda gösterilmezken.Doguda askerlik yapan bir yakınımızın yanında getirdigi bir tomar ceset fotorafını ben bizzat kendi ellerimle inceledim kendi gözlerimle gördüm.Ancak o zamanda yayınlanmadı simdide yayınlmaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Daha kendi içimizde pkk yı terörist örgüt diye kabul ettiremedigimiz insanlar varken dünyanın çogunlugu böyle düşünürken , bu tarz vidyo fotograflar gereksiz tantanaya sebep olur.En basitinden 2-3 zibidi çıkar Kürt lere soykırım yapılıyo derler... Sonra 'Van minut' diyip düşünürüz nası kalksak işin altından diye... Ki karşıyım yani TSK nın prensiplerine aykırı leş toplamak fotograflarını sergilemek falan. Gövde gösterisi gibi,  sanki ihtiyacımız var?

Son olarak Osman Pamukoğlu : Ben askerlerime leş TOPLATMAM...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 4308 Toplam Mesaj: 40