Pkk Lider Kadrosunu Yakalatana 4 Milyon Lira Ödül
-
İzlediği vahşi batı filmlerinin etkisinden bir türlü kurtulamayan değerli içişleri bakanımız inş'nin bakanlığa hazırlattığı rapora göre verilmesi planlanan ödül.
ülkücü gençlik, genç atsızcılar, at hırsızları ve bilimum vatansever kardeşlerim; mevcut göreviniz kösele ayakkabılarınızı giyip dağda pkklı aramaktır. beyaz çorapları ihmal etmeyin. dört trilyon iyi para.Radikalde yayınlanan haber link aşşada
LİNK -
ayıptır yahu..miletti bu kadar da keriz yerine koymayın amk
-
abbaawwww
-
ciğeri kaç kuruş eder acaba topunun?
-
paramı istiyorum
9/3/2012 - 15:4ben bunların yerini biliyorum hepsi kandilde gidip yakalayın naim bey paramıda hesabıma yatırın bir zahmet.
-
yillardir kanayan bir yara.
yapilan masraf tirilyonlari asti.
ulan dunya da kiralik katil mi yoktu hic?
ver 40 milyon TL'yi. kandili dumduz edip gelsinler 2 gunde.
hem o kadar harcanan paraya yazik hem o kadar verilen sehide..
-
o paraya paralı asker tut kandili ezsin geçsinler aq
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------yillardir kanayan bir yara.
yapilan masraf tirilyonlari asti.
ulan dunya da kiralik katil mi yoktu hic?
ver 40 milyon TL'yi. kandili dumduz edip gelsinler 2 gunde.
hem o kadar harcanan paraya yazik hem o kadar verilen sehide..
-----------------------------Devlet başedemediği her teröriste kiralık katil gönderirse Çatlıların, Yeşillerin dönemine geri dönülür, bir yandan şeffatlık diyip diğer taraftan mafyaya bel bağlamak yanlış iş.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------ulan dunya da kiralik katil mi yoktu hic?
-----------------------------
katılıyorum.
zamanında devlet Yesil'i görevlendirdi apoyu öldürsün diye ama teget gecti.
bari yurtdısından daha profesyonel birilerine para yedirselerdi :c

saka bir yana, IRET haklı.
bu devlet mafya - polis iliskelerinden yıprandı zamanında.
-
Aynı şeyi Amerika'da suçluları için yapıyor, daha bir örneği varmıdır acaba yakalatıp ödül alan. Devlet açıkça ilan etmiş oluyor bu adamlar benim düşmanım diye. Özellikle Mit'in Oslo'da pkk yöneticileriyle görüştüğünün ve öcalan ile dağ kadrosu arasında köprü görevi gördüğü haberlerinden sonra ve Mitçilerin ifade vermeye çağrıldığı bu günlerde bu ödülün anlamı budur bence.
-
güzel kardeşim, haberi paylaşıyorsun bi de keşke içeriğini okusaydın.. insanları dağa çıkıp öldürün getirin demiyor adam.. "PKK üyelerinin yakalanması ya da kimliklerinin deşifresini sağlayan ihbarcılara" diyor.. ihbarcıdan anladığın nedir senin..? ayrıca, ülkücü gençlik, genç atsızcılar, at hırsızları ve bilimum vatansever kardeşlerimden kastını da çözebilmiş değilim.. canın mı sıkıldı senin? bu sitede ülkücüsü de var atsızcısı da..laflarına dikkat et babanın ahırı değil bura, istediğin gibi at koşturamazsın..