Pkk Lider Kadrosunu Yakalatana 4 Milyon Lira Ödül
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
ülkücü gençlik, genç atsızcılar, at hırsızları ve bilimum vatansever kardeşlerim; mevcut göreviniz kösele ayakkabılarınızı giyip dağda pkklı aramaktır. beyaz çorapları ihmal etmeyin. dört trilyon iyi para.
-----------------------------Sadece bu altı çizili kelimeler için diyorum " SİKTİR GİT " buda senin para üstün
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
ülkücü gençlik, genç atsızcılar, at hırsızları ve bilimum vatansever kardeşlerim; mevcut göreviniz kösele ayakkabılarınızı giyip dağda pkklı aramaktır. beyaz çorapları ihmal etmeyin. dört trilyon iyi para.
-----------------------------Sadece bu altı çizili kelimeler için diyorum " SİKTİR GİT " buda senin para üstün
BİLEZİK GİBİ GEÇİRMİŞSİN :) -
YADA DİĞER MANASIYLA KONUYU ACAN ARKADASIN SAKSISINA FESLEĞENIDE OTURMUSSUN DENILEBILIR
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------yillardir kanayan bir yara.
yapilan masraf tirilyonlari asti.
ulan dunya da kiralik katil mi yoktu hic?
ver 40 milyon TL'yi. kandili dumduz edip gelsinler 2 gunde.
hem o kadar harcanan paraya yazik hem o kadar verilen sehide..
-----------------------------Devlet başedemediği her teröriste kiralık katil gönderirse Çatlıların, Yeşillerin dönemine geri dönülür, bir yandan şeffatlık diyip diğer taraftan mafyaya bel bağlamak yanlış iş.
-----------------------------lafi nereden anladin hic bir tahminim yok.
ben yesili catliyi yollasinlar demedim (ki catli olmeseydi bu is icin gorevlendirilecekti [asala operasyonlarindan sonra]). dunya capinda bu isleri yapan adamlar yok mu? var. kirala birini. ver parasini.
ama haklisin mafyaya bel baglanmamali. her yil toplanan vergilerin yaridan fazlasi bu boktan ise gitmeli. her yil yuzlerce genc bok yere sehit olmali.
pardon filminden bir replik senin icin geliyor.
-bilmiyonuz oyle gonusuyoooooonuz.
ulkucu genclik, genc atsizcilar felan diyen elamanada sunu diyim:
ulkucu degilim. turanci degilim. dinci degilim. light milliyetci degilim.
ben irkciyim. bizzat neo-nazi taraftariyim. haydi hayirli traslar..
-
aynı masada çay çorba içtikleri şerefsizleri yakalamak (!) için başlarına ödül mü koymuşlar? hakketen milleti iyice salak yerine koymaya başladılar.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------yillardir kanayan bir yara.
yapilan masraf tirilyonlari asti.
ulan dunya da kiralik katil mi yoktu hic?
ver 40 milyon TL'yi. kandili dumduz edip gelsinler 2 gunde.
hem o kadar harcanan paraya yazik hem o kadar verilen sehide..
-----------------------------bazı sözlerin yerinde yılardır deil çok daha eskilere dayanır bu hikayeler
ta mezopotamya zamanlarına dayanır bu aşiret yada kürt v.s ayaklanmaları,bir türlü
mevzu aslında çok uzun ve derin,cumhuriyet kurulurkende ayaklandılar hep,kuruluştan sonraki ayaklanmalarda
hep aşiret ayaklanmaları şeklinde olmuştur.bunlardan birine örnek rahmetli fahrettin altay doğudaki isyanları bastırmıştır.ne varki esas lavuklar yine sınırdışına
kaçmıştır.
tarih boyunca sürekli kanayan bir yara olan bu olayların şimdiki adı pkk dır.kendilerince düzmece bir efsaneleri bile bulunan bu aşağılık ırkın
hayali ulke kurmaktır.dilleri olduğunu ima ederler yazıya dökümü sağlayacak kesin bir alfabeleri bile yoktur
sonuç: bu yara kapanmaz,kapanması için tek çare sürgün,ermenilere yapıldığı gibi,yoksa daha çok canlar yanar
-
bordo berelilere emir versin içişleri bakanlığı operasyonla 2 günde kandile girer bitirir işide. işine gelmiyor işte birilerinin. hep böyle böyle kaç yıldır sallıyolar işte garip halkımda kek gibi yiyor...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
----------------------------- -
ödül olayını duyunca geçen bi mürid vardı vergi kaçıranı ihbar edene ödül veriyorlar diye gidip birini ihbar etmişti sonuç sıfır bu ödülde öyle olmasın
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı: