Pkk Nın Faydaları(!)
-
Dolaştığım bir forum sitesinde gördüm.Acaba burda yapılmak istenen ne pkk sempatizanlığımı içeriyor pek anlayamadım sizlerle paylaşayım dedim .. Görüşleriniz .. ..
pkk nın faydası olur mu?
pkk 30 yıldır ulkemız ıcın tam bı basbelası..gerek yayın organlarıyla gerek maşa sıfatındakı vazıfelerıyle ulkemıze cok zarar verdı..cok kan döktu..askerımız,polısımız vatandasımız gerek mal gerek can kayıpları yasadı..bu bı ıllet..bunda zıra supheye yer yok..
ama gelın bıde bardagın dıger tarafından bakalım..
mesela askerı alanda:30 yıl oncesının ordusuyla suankı ordu arasında daglar kadar fark varkı bunu nato nun en duzenlı ordusu olması ozellıgıyle tescıllemıs durumdayız..
g3 sılahlarını degıstırıyoruz..aselsan a gun gectıkce dahha fazla odenek ayrılıyor ve bunların karsılıgını da pekala almaya baslıyoruz..
bu pkk sayesınde..
nızamı harpten cok daha tehlıkelı olan gayrı nızamı harpte cok yol katettıgımızı dusunuyorum.bugun kara savaslarında abd yı goruyoruz...
askerımızın ınsanlarla dıyalogları gelıstı..artık doguda herkes pkk lı mantıgıyla gıtmıyor goreve.
dogal hakkımız olan sınır otesı operasyon ıcın bıle abd den ızın almayı marıfet sayan,acz ıcınde olan bı hukumetımız oldugunu ogrendık..kı bız özgur bı ulke oldugumuzu dusunurken
ordumuzun basındakılerın halkın tepkısınden korkarak hukumetle yetkı cambazlıgına soyunmasını gorduk..bırı dedı ızın ıstesın vereyım dıgerı dedı ızın versınler gıreyım...cocukca tavırlar sergılenırken dag gıbı vatan evlatlarının bırer ıkıser dustugunu gorduk..
mılletce kenetlendık...bu ulek ınsanının sadece avrupa maclarında bırbırıne sarılmadıgını gorduk..
en onemlısıde ataturk u ne denlı ozledıgımızı..ne denlı ıhtıyacımız oldugunu gorduk..
bunlar pkk sayesınde oldu..elbettekı gonul bunların olmasını hıc ama hıc ıstemezdı..bugun ders alacaksak bunlarıda goz onunde bulundurmamız gerektıgını dusunuyorum.. -
:30 yıl oncesının ordusuyla suankı ordu arasında daglar kadar fark varkı bunu nato nun en duzenlı ordusu olması ozellıgıyle tescıllemıs durumdayız..
g3 sılahlarını degıstırıyoruz..aselsan a gun gectıkce dahha fazla odenek ayrılıyor ve bunların karsılıgını da pekala almaya baslıyoruz..-------
hadi pkk yı tanıyalım o zaman?
saçma bir cümleler topluluğu
emeğe saygı diyorum yinede -
mantıken doğru
-
konuyu aydınlatacak müridlerimizi bekliyozz
-
İllaki faydalarıda var. en azından orduda sürekli bir hazır olma durumu var.
pilotlarımız için muhteşem bir eğitim fırsatıdır ,ne yapılıp ne yapılamayacağı azda olsa görülmüştür.
türk gencinin vatan için neler yapabileceğini tüm dünya görmüştür çıkan çatışmalarda. abd askerleri hap uyuşturucu alkol almadan doğru dürüst o şiddete katlanamazken biz sadece vatan için bunlara katlandık sadece cesaretle içteki duygularla.
bardagın bu bölümüne bakarsak öyle ama birde diğer tarafı var .
asıl sorulması gereken şu .
bunca şehit e değermiydi ?..........
not; pkk dan gelecek faydanında a.q
-
pkk nın kuruldugu günden beri verdiğimiz onca şehihin vatan evlatlarının en önemlisi türkiyenin geleceği olan gençlerin bir kenara koyalım birde yukarda saydıklarını bir kenara sence hangisi daha agır basar aselsan mı abd mi nato mu hangisi
-
Darkroasted bunu yazdı:
-----------------------------konuyu aydınlatacak müridlerimizi bekliyozz
-----------------------------
konu aydınlandı mı :C
-
haklılık payı yok değil ama TürK askerinin hazır olması TürK halkının birlik beraberliği üç beş çakal yüzünden olmamalı....
-
ordumuzun basındakılerın halkın tepkısınden korkarak hukumetle yetkı cambazlıgına soyunmasını gorduk..bırı dedı ızın ıstesın vereyım dıgerı dedı ızın versınler gıreyım...cocukca tavırlar sergılenırken dag gıbı vatan evlatlarının bırer ıkıser dustugunu gorduk..
_________
çok saçma , büyüanıt ,taa geçen sene dedi girelim diye belki daha da önceden dedi, ama nooldu 3-5 gün önce sınırlı bi şekilde girdik. puşt amcamızın iznini bekledik aq
bu saydıklarına hiç gerek yoktu, pkk olmasada bu millet bu vatanın nasıl kurtulduğunu biliyordur. en azından bilinçli gençlik biliyor
-
evet sıcak çatışma şu bu iyi oluyor süper de senin benim gibi adamlar yada annelerin babaların çocukları ölüyor yada şu an -20 derecede çatışıyorlar.Her kötü olayın bir iyi kısmı vardır.
Nedir misal deprem.Depremle yaşamayı öğrendik.11-12 senelik lsie hayatımızda bunu öğretmediler bize.İstanbulda fay hattı olduğunu fln.Ama öğrendik.Şimdi binalar ona göre.
Bunun gibi.Kötü şeylerden iyi birşeyler çıkartılır fakat pkk nın yararından çok zararı dokundu bize.Sağolsun rusya, amerika, ırak, fransa ve diğer avrupa bilriği ipneleri pardon ülkeleri
-
Ne yararı, saydıklarında dahil hiçbir yararı yoktur!!!