folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Pkk Nın Faydaları(!)

Pkk Nın Faydaları(!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    POLECAT bunu yazdı:

bi ara pkk nın bir devlet stratejisi olduğunu duymustum. orduyu geliştirmek olası bir savasta hazırlıklı olmak için.

o kadar gencimiz şehit oldu ama buda işin en acı tarafı :(

bunun yararını bence bir savas cıktığında görcez.

pkk devlet stratejisi değildir ,ancak şu vardır.... zamanında kaale alınmamış ,bu şahısların bukadar tehlikeli olacağı göz ardı edilmiş ve gerekli önlem alınmayarak 3  5  çapulcu denmiş dağ eşkıyası denip es geçilmiştir.

bunun sonucu ise 30 000 kayıp olmuştur.

bize yakın aşiretlerden reislerinde bulunduğu bir toplantı düzenlenmiş ve aslında silah söz konusu değilmiş.. ama sonradan apo kendi öz taraftarlarınıda satarak dış güçlerin uşağı haline gelmiş ve kürtlerin sözcüsü olma hevesinide bizzat kendisi bitirmiştir.

devlet suçludur ....pkk şimdiki haline bir anda gelmemiştir ...sen siklememişsin ve giderek katlanmış büyümüş ve güçlenmiştir.şimdi geçmişteki yanlışların cezasını çekiyoruz.

her şehitte pkk nın büyümesine göz yumup sikine takmayan politikacıların a.q diyorum.ve sizede tavsiye ediyorum....zira elinizden sadece küfür etmek gelir bu hakkınızı sonuna kadar kullanın...

aynen kardeş kesinlikle katılıyorum devletin bunda hatası cok büyük. ben sadece duyduğumu söyledim bununla ilgili bir olayı anlatayım.

pkk nın ilk kurulduğu yıllarda pkk köylere gidio adam toplamak için bunlar 70 kişi aralarında kadında var. köylüler bunları

devlet kurumlarına bildiriyolar. devlet ise siz köyünüze geri dönün bizim haberimiz var diyolar. köylüler ısrar ediyolar birşeyler yapmaları için. bunlar diyolar bizim bildiğimiz eşkiyalar değil, bunlar hamido gibi suc işleyipte dağa cıkanlar değiller bizi camiye,kahveye topluyolar kürdistan diyorlar, bağımsızlık diyorlar, işgalci türkleri bu topraklardan atcaz diyorlar kitaplar cıkarıp okuyolar sizde bunlara eşkiya diyosnuz ama bunlar onlar değil deyip gidiyolar. devletin en büyük hatası işte buda ortaya cıkıyo yılanın basını küçükken ezmesi gerekiyodu ama yapmadı. pkk tohumlarını atmıstı şimdi bu haldeler.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
Toplam Hit: 4327 Toplam Mesaj: 22