Pkk Silahları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

slm müridler benim aklıma bi soru takıldı pkk nın elinde hep amerikan silahlarından bahsediyoruz. ama pkk sadece amerikan silahları kullanmıyor rus yapımı olan kalasnikofları daha cok kullanıyolar ama bu gündeme hiç gelmiyo bunun nedeni ne acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı. pkk nın elindeki amerikan silahlarınıda örgütün üst kademelerinde olanlar kullanıyor bildiğim kadarıyla.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

AK-47 yani kalaşnikof konuşulmaz nedenleri ise

1-Dünyaca bilinen teroristlerin rehabet ettiği 3 gün çamura bıraksan çalışacak bir silah

2-Menzili yüksek ve çok dayanıklı

3-Tahminimce parçaları bakımı vs si kolay bir silah

Onun için konuşulmaz ve ayrıca zaten Rusların teroristlere hitap eden silahlar yaptığı için dünya alışık :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı ak-47 sadece rusyada üretilimiyorki heryerde üretilen bi alet patenti rusyada fakat dünyada bütün terörlerin

kullandığı alet olması sebebiyle ve kaçak silah pazarınında çok para getirmesi yüzünden her yerde bi şekilde üretiliyor..

yani galiba pkkya rusya sağlıyor gibi düşünmüşsün ama öyle değil yani en azından hepsini rusya sağlamıyor.. ayrıca

bi keleşim olsa çok baba olur

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

By bushun tayyiple muhabbeti gazetelerde çıktı bu konuda okumadınızmı?  son zaman lar pkk ların elinde m-16 colt ve m-48  tipi silahlar çoğaldığı gibi bir de abd malı tanklarıda varmış amk.Bu konuda tayyip bushu fırçalıyor :))  bush ta hani yüzü filan kızarmıştır yani:)  pkk nın en büyük destekçisi bundan böyle abd dir...rusyanın filan tınında oldunu zannetmiyorum.

keleşler rus patentli olup ortadoğuda nerdeyse her ülkede üretilmektedir.ırak keleşi zaten terörlerin elindeki.hakiki rus keleşleri çok kalitedir.korucularda ırak yapımı keleşler vardı beş para etmez.bir şarjörden sonra atılan mermiler havada sapan taşı gibi gözükmeye başlıyordu.

m-16 colt  5.56 olmasına rağmen 1200 m\sn ile keleşlerin iki katıdır.abd ler bunu yıllar önce keşfetmişler çarpma etkisi büyük hasara yol açıyormuş diye .aynı zamanda hafif ve nokta atışlarında çok başarılıdır.keleş 600 m\sn .G-3 ise 800 m\sn.G-3 çok hantal ve ağır medalof honerdeki silahlar gibi((.  tutukluk yapar.

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pkk lı teröristler genelde abd yapımı silahları ağırlıklı olarak kullandıkları için abd den çok bahsediliyor bir de son yıllarda abd nin terör örgütlerine yardım ettiği dedikoduları yaygınlaşınca gözler de abd ye çevrilmiş oldu tabi biz ayakta uyumaya devam edelim devlet olarak bu akşam da şırnakta köy minibüsü taranmış ve 12 kişi ölmüş içinde köy korucuları da varmış biz hala bu beladan nası kurtulacağımızı düşünüp duralım pkk nın destekçileri abd rusya ve diğer ab ülkeleri varken bizim başımızdan bu bela hiiiiiiiiç aralanmayacak

hiç unutmam geçen sene trenle edirneye gidiyordum adamın biri kitap okuyordu elinde askeri kitap vardı dayanamayıp sordum abi ne iş yapıyorsun sen diye halbuki adam komutanmış yıllarını tsk ya vermiş doğuda 90 lı yıllarda pkk nın en şiddetli olduğu zamanlarda da stratejik görevler almış tecrübeli bi adam bana dağda çekildiği resimlerini gösterdi hatıra diye hap yanında gezdiriyo tabi vücudunda da yara izleri var çatışmlarda meydana gelen

biraz kendisi ile pkk konusundan bahsetme fırsatı buldum da adamın dedikleri beni çok etkiledi "biz bu kafalarla bi adım ileriye gidemeyiz pkk ya ve diğer örgütlere destek veren devlet apaçık ortada silahlar da onları işaret ediyo korkarım ki bu devlet ayakta kaldığı sürece pkk da var olacaktır ilk önce biz 1-2 kandırılmış teröristle uğraşmayı bırakalım da bu ağacın kökünün nerede olduğunu bulup onu kesmek lazım ama şu anda ağacın kökünü arayan bile yok biz çok uğraştık bu belayı bitiremedik ben çok şey gördüm çok şeye şahit oldum artık umudumu kestim Allah masum insanları korusun bu beladan" dedi

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    en kral otomatik silah uzi ile mp5 başkasını tanımam..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

hımm tmm beyler anladım aklıma geldi öyle dedim bi foruma acayım bilen birileri vardır yorumlarınız için saolun.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

sizin galiba ak105,107,108 den haberiniz yok.

http://world.guns.ru/assault/as07-e.htm

Rusyanın kalasnikofları pkk nın elinde olsaydı durum dahada kötü olurdu. pkk ırak ve çin malı keleşnikofları kullanıyor.onlarda uyduruk. Bide pkk bixi denen bi makineli tüfek(Bence dünyanın en iyisi her durumda ateş edebiliyo) bide rpg-7 roket atar kullanıyor.Son zamanlarda aldığım duyumlara göre ABD den stinger roketi almıslar. Stinger çok gelişmiştir. Sam lar gibi ısı güdümlü değildir. Stinger lazer güdümlüdür. Kilitlendikden sonra ısısı daha yüksek bişi bile gorse ona şaşmaz. Direk hedefi imha eder.pkk eğer abd den bizzat silah alıyorsa stingerda almıstır. Bide şunu soylim m4 ve m16 tüfeklerinin mermileri fazla etkili değildir.Irakda marineler bunun bedelini ağır ödüyorlar. Youtube da bi video izlemişdim. Adam keleşle yarım saat tek başına assault timine direniyordu. Attığı mermiler marinelerin siperinden parça kopartıyordu.En sonunda tank gibi garip uzay aracıuna benzeyen bişi geldi.tek atış yaptı. Keleş sesi kesildi:D Gidip baktılar (bu arada kamera çekiyor) keleşnikof kanlı bi şekilde yerde duruo.Ama Allah ın izniyle direşci kaçmıstı..Ama bana sorsalar m16 mı ak47 mi? Hiçbiri. Bence G36 ;) Askeri tipi sadece alman ordusunda var g36 nın araştırın özelliklreine bakın....

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Rus yapımı klaşnikoflar sovyet döneminde Irak, Suriye ve Afganistana yardım amaçlı gönderiliyordu. Ruslar artık klasik klaşnikof (UK47) üretmiyorlar, yada kullanmıyorlar. Bide PKK'nın şöyle bir geçmişi var:

ilk kuruluşunda bayrağında orak çekiç vardı, PKK'nın bazı kanatları (pejak gibi irandakiler) sovyetlerden yardım alıyordu, SSCB dağıldıktan sonra PKK tamamen CIA güdümüne girdi, Şu an adamlar M16 kullanıyorlar. Bayraklarıda yıldızlı. Ama türkiyede Apo, cia yardımıyla büyüdü (bknz. Uğur MUMCU- Kürt Dosyası)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    inf0xeR bunu yazdı:
    -----------------------------

AK-47 yani kalaşnikof konuşulmaz nedenleri ise

1-Dünyaca bilinen teroristlerin rehabet ettiği 3 gün çamura bıraksan çalışacak bir silah

2-Menzili yüksek ve çok dayanıklı

3-Tahminimce parçaları bakımı vs si kolay bir silah

Onun için konuşulmaz ve ayrıca zaten Rusların teroristlere hitap eden silahlar yaptığı için dünya alışık :D

-----------------------------
    hafiftir ,heryerde bulabilirsin,kolay kolay tutukluk yapmaz .ama 3 gün çamurda bırakmakta olmaz :)silahtan anlıyorsan her silahın bakımı kolaydır.

ayrıca biz 1996 da ele geçirdiğimiz terörist lerde yine amerikan silahı vardı ama ne hikmetse ordumuz daha yeni yeni söylemeye başladı.bunun sebebininde artık abd ile ittifakı azaltıp daha çok iran çin ve rusya ile dost olmayı istemeye bağlıoırum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

günümüzde ak-47 denilen silah .15  16 yaşlarında ki cocukların bile elinde var .bunun nedeni silah ın kolay olması. etki gücünün fazla olması. ve ilk kosul ucuz olması.diyarbakıra gittidimde herzin elinde vardı merak ettim sordum dayı bunlar ne kadar kac pafa falan die . doguda 1 koyun bir keleş hesabı takas yapıyolar mıs. :D

ucuz olması  teröristlerde olmasının en büyük sebebidir.

ak 47   tutukluk yapmaz kesik namlu oldugu için kursunun nerde sıkıldıgını belli etmez.her hava sartlarına dayanıklıdır.kolay kolay ölmez şişme yapmaaz. 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 3627 Toplam Mesaj: 15