Pkknin.Ag | Tasarımını Üstlenmek Isteyen Varmı ?
-
tasarımdan anlamam ama kodlama kısmında elimden geldiğince yardımcı olurum, asp ve mysql düşünüyosan bişeyler yapabilirim ;)
-
İyi de 2 yıl için 300$ çok değil mi? Yoksa bütün isimler için bu böyle mi?
-
.Ag domain in yıllık fiyatı 150 $ isimtescilde 175 $
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------.Ag domain in yıllık fiyatı 150 $ isimtescilde 175 $
-----------------------------Hoja aslında bu köpekler için beleş site bile kurmak gereksiz ama madem kurmusun eline sağlık online olunca söle bizde takılalım :)
-
rene yazsın biz okuyalım :D hazır template kurmayın ltf gercekden ismi cok super olmus isminin hakkını rene verir :)
-
içerikde neler olsun ilk basta flash la ilgili mi olsun sonra z.defteri ne bilim küfür bölümü mü olsun :| neler olsun onu yaz ona göre bişeyler yaparız.
-
Whisky bunu yazdı:
-----------------------------
rene yazsın biz okuyalım :D hazır template kurmayın ltf gercekden ismi cok super olmus isminin hakkını rene verir :)
-----------------------------renede çok isterdi fakat çok meşgul,benim gördüğüm kadarı ile tahribat.com ile ilgilenmekte güçlük çekior.bi yadnan okul bi yandan tbt çok yoruyordur :)
ama tabi belki 2-3 gün boşluk yapıp o günlerde kodlayabilir
adam kendi sitesine biel girmior
kuzyaka.com :)
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------
içerikde neler olsun ilk basta flash la ilgili mi olsun sonra z.defteri ne bilim küfür bölümü mü olsun :| neler olsun onu yaz ona göre bişeyler yaparız.
-----------------------------Yapacak adam düşünsün onuda :)
Eğer hiç kimse çıkmassa gönüllü ben kendim yapıcam artık :/
-
foxxly + bluetulips yapar bence bu işi ... :Ç
-
yapacak adam çıktı. pmden msn adresini falan yollarsan detaylı görüşelim. sistem ve tasarımı tam takır yaparım...