Pkknin.Ag | Tasarımını Üstlenmek Isteyen Varmı ?
-
domain ismi numberone ;) işte budur (:
-
tasarımdan anlarım.. eğer kodlamayı yapıcak adam bulursan haber edersin :)
-
holy bizi adam yerine koymuyon mu yaparım ben diyorum...
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Estagfurullah dostum ne adam yerine koymaması saçmalama. holydemon@holydemon.net ekle görüşelim bi seninle...
Başka warmı ben yaparım diyecek olan babayiğit :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------Estagfurullah dostum ne adam yerine koymaması saçmalama. holydemon@holydemon.net ekle görüşelim bi seninle...
-----------------------------Adamları gaza getirme, babayiğit felan :) Temmuz'u beklersen birşeyler yaparız :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------ortaaam :D bu site super olsun la :C küfür serbest olsun gunde 1566745 posta küfür etmek istiyorum xD
-
qaMbLer bunu yazdı:
ortaaam :D bu site super olsun la :C küfür serbest olsun gunde 1566745 posta küfür etmek istiyorum xD
-----------------------------Ben başlıyorum çalışmalara umarım güzel bişeyler çıkartırım...
-
http://www.herice.biz/mail/2571/
bu resmide siteye eklersiniz artık :)
-
vaktim olsa uğraşırdım ama malesed ama portalımı verebilirim pm attım deiştirip kullanabilirsin
-
Madem ortak bir çalışma olsun, anlarım, yardım ederim diyen herkesin tuzu biberi olsun sitede. Php, mysql, javascript yardımı lazım olursa burlardayım.