Playstation 3 & Xbox 360 Hangisi
-
Evet arkadaslar kendime oyun makinasi almak istedim.
özellikle mortal kombat ve street fighter serileri icin.
ama ps 3 yada xbox arasinda takili kaldim.
Birde gidipte 80 100 + tl para bayilamam oyunlara.
Alicagim Cihaz da hem oyun oynarken zevk alicam hemde Eski yillar gibi korsan Cd ve benzeri tarzinda oyun bulabilmek istiyorum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim yada neden tercih etmeliyim.
Son olarakta Bu aletlerin ucuz oyunlarini ( korsan ) nereden bulabilirim.
Yer istanbul ..
-
xbox i tam bilmiyorum ama ps3 te dedigin korsan tarzi oyunlardan oynayabilirsin
bi parca mi takiyor yksa bi parca mi cikariyolar oyle biseyler vardi
internetten indir yaz dvd ye tak oyna :))
ayrica heryerde bulursun oyunlari da :))
napnapp tarafından 06/Eki/12 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
her ikiside mükemmel hoca, xbox hakkında bilgim yok ama gt5 için ps3 düşünüyorsan unut (gran turısmo 5 aldım buyuk hevesle 78 ay oynadım logitech drıvıng force gt ile gt5 forza 4'ün yanından geçemez bunu açık açık söyleyebilrim arkadaşlar ki a spec ve b spec 39ar lvl'da bitirdim )
ps3 srekli kendini update edıyor bu yuzden fw atsan dahı her yenı cıkan oyunu calıştıramama gibi bir sorunmu ne var (yanlışım olabilir ben böyle biliyorum :o)
xbox ta da live olayında sıkıntı var , bir müddet onlıne takılabılıyormuşsun ama daha sonrasında da senenın bellı baslı bolumlerınde ban rüzgarı esıyor dıyorlar (tum fw li xbox hesaplarını sılıyorlar onlıne oynayamıyorsunuz :) )
karar senın usta, xboxların bırde 3k vb sorunlarımı ne varmış tam bılmıyorum onuda , almadan önce kesınlıkle araştırmanı önerırım .)
dipnot: almadan önce istanbul kadıkoy'e uğramanı önerırım, butun kırılmış ps3 ve xboxların cogunlugu genelde orda oluyor
Clostridium tarafından 06/Eki/12 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Clostridium bunu yazdı
her ikiside mükemmel hoca, xbox hakkında bilgim yok ama gt5 için ps3 düşünüyorsan unut (gran turısmo 5 aldım buyuk hevesle 78 ay oynadım logitech drıvıng force gt ile gt5 forza 4'ün yanından geçemez bunu açık açık söyleyebilrim arkadaşlar ki a spec ve b spec 39ar lvl'da bitirdim )
ps3 srekli kendini update edıyor bu yuzden fw atsan dahı her yenı cıkan oyunu calıştıramama gibi bir sorunmu ne var (yanlışım olabilir ben böyle biliyorum :o)
xbox ta da live olayında sıkıntı var , bir müddet onlıne takılabılıyormuşsun ama daha sonrasında da senenın bellı baslı bolumlerınde ban rüzgarı esıyor dıyorlar (tum fw li xbox hesaplarını sılıyorlar onlıne oynayamıyorsunuz :) )
karar senın usta, xboxların bırde 3k vb sorunlarımı ne varmış tam bılmıyorum onuda , almadan önce kesınlıkle araştırmanı önerırım .)
dipnot: almadan önce istanbul kadıkoy'e uğramanı önerırım, butun kırılmış ps3 ve xboxların cogunlugu genelde orda oluyor
Anladim Hocam .
lakin online oyunlar ile ilgilenmicem .
konu basinda belirttigim gibi mortal kombat ve street fighter serilerini oynamak icin makina alicam.
yaninada arcade oyun konsolu alip, Eski Atari salonlarindaki zevki almak istiyorum.
edit :
http://www.youtube.com/watch?v=XvIt0nNvha0
-
Daha önceden aynısından ben de şey ettirivermiştim. Yorumlar ilgini çeker sanırım.
-
Şuan kopya oyun konusunda xbox 360 lazım sana . Online oynarsan banlanırsın ama orj kasada tabiki orj oyunla banlanmazsın.
-
Xbox 360 + Kinect = 821 TL
http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-microsoft-xbox-360-4gb-+-kinect-fiyati,431827.html
istediğin gibi takıl hocam.
-
Korsan oynayacaksan eğer Xbox 360.
-
Hocam ikisinde de korsan oyun oynanabiliyor. Ps3 zaten sorunsuz bir konsol, xbox360 ın da 3k sorunu yeni kasalarda giderildi.
Sana önerim teknosa gibi oyun konsollarını dışarıda oyanmaya açık koyan biyerde veya şuan gamex var istanbul lütfi kırdarda gidebiliyorsan oraya git 2 konsolu da oyna. Joystick dizilişleri farklı olduğu için hangisi rahat geliyorsa onu alırsın.
Bide şunu göz önüne al xbox alıcaksan jtag olsun , ps3 alıcaksan da hazır 3.55cfw yüklü olsun ki sonradan kırmayla uğraşma.
-
Kesinlikle Xbox. Online oynayacaksan Xbox Live denen bir olay var görmen lazım... He eğer oynamayacaksan yine Xbox.
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Kesinlikle Xbox. Online oynayacaksan Xbox Live denen bir olay var görmen lazım... He eğer oynamayacaksan yine Xbox.
xboxlar harita gibi eklentileri alabiliyor , ps3 alamıyormuş. (multi playeR)