folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Playstation 3 Kırıldı! Dosyalar Yayınlandı!

Playstation 3 Kırıldı! Dosyalar Yayınlandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

mertcan bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

korsan oyun aslinda guzel birsey degil . Ama avrupali ve amerikan oyun yapimcilari , Turkiye pazarinda , turklerin ekonomik paramatrelerini goz onune almiyor .

ben londrada 30 pounda PS3 orjinal oyun aliyordum ki , ingilterede issizlik maasi 1200 pound civari. Yani turkiyede 1200 ytl asgari maas ile calisip , 30 ytl'ye ps3 oyunu almak gibi birsey . ozaman elin ingilizine orjinal oyun almak koymuyor. zaten internete 30 pound veriyorlar . adam net mi kastiricam , zamanmi kaybedicem diyip orjinal aliyorlar :)

Eger oyun firmalari 60 ytl yerine 20 ye satsa oyunlari , normal satislarinin 4-5 kati karini elde eder turkiyede. surumden dahada fazla kazanir .

bende biradere almistim , 5 oyun aldim . ortalama 110 pound tuttu ( pre owned ve sifir oyunlardan olusuyordu koleksiyon ) .

ingilterede issizlik maasi 1200 pound civari.    yok ebenin  nikahi  :))))))))))

tas  catlasin 200 pound  niye  bu  kadar  abartiyonnn bende  ingilterede  yasiyom,   haftalik  aldigina  gore  50  pounda geliyor

bir  sigara  olmus  6 bucuk pound.   dunyanin  en  pahali  yasam olan  ulkesi   aldiginiz  herseye  % 17,5  vergi  var.

komsumun oglu tekerlekli sandalyede o aliyor  650 pound  aylik bir  ozurlu  insanlar  fazla  aliyor  oda ona  yetmez .

oyunlar  30 pound  diyonda cod 2 45 pound  hala  raflarda  40 pound  nfs 45  pound  odedim 6 ay  gececek  ole  30 pounda  dusecek   issiz  olsam  45 pound   verirsem  butun  hafta  ac  kaliyon  demek :))))))))))

1200  issizlik  demissin  calistigin  zamanda bile   ortalama  kazandigin  para  800 ve  1000  pounda geliyor  aylik

tum  masraflari  odessen  yine  elinde  bisi  kalmiyor  o  eskidendi issiz gosterip  kacak  calisip  para  kazanmalar  simdi  yemiyor :))))) issizsen 1  ay  oder ondan  sonra  sittir  ceker  sana  :))

avrupa  avrupa  diyip  milleti  keklemeyin  artik  bir  boh  yok  avrupada.

konuya  donelim

sonyde bos  durmuyor  yeni  firmware  updatenie  girecek  banlamalar  basar  dusunuyom :)

dunya  kadar  para  verip konsolu  banlatmazsin  herhalde  :))

Kendine göre işsizlik maaşı ürettiği gibi kendine göre tarihte yazıyor bazen :D

himm , 3 sahis olarak , sen sus onunden ye .

@mertcan

kendimde ingilterede bulundum . tandigin dukkanda ingiliz bir kizda vardi calisan , devletten yardim aliyordu issiz gibi gorunuyordu. 1200 pound da bizim patrondan (haftalik 300 pound ve kacak calisiyordu ) ve ayriyetten devlettende aldigini soylemisti .  kiz tek basina evde kaliyor , tek basina yasiyordu .  ondan biliyorum . Ingiliz ulkesindeki kacak adama neden para versin ? zaten immigration polisler tifil tifil turk kacak isci ariyorlardi .

"1200  issizlik  demissin  calistigin  zamanda bile   ortalama  kazandigin  para  800 ve  1000  pounda geliyor  aylik"

ben bile aylik ortalama 550  aliyordum :D ki ilk gidisim , ayriyetten yaptigimda pek is yoktu . sadece ingilizce sokucez diye garsonluk ve ayakciydim . esi bilgisayar muhendisi olan bir musterimiz vardi . hanimi gunlugu 80 pounda gelen (aylik maasi  ona gore geliyor) ayrica ozel gunlerde double veya trible charge yapan  maas aldigini soylemisti ki beni ingilterede master icin gazlayan bu bilgi olmustu .

ayriyetten reflet falan dagitirken , gozluk sisman bi bilgisayar muhendisi denk gelmisti . kapisinin onunde 330ci BMW son serilerden yaninda subari wrx mi neydi ( mavi modifiyeli gibi duran , ama fabrika cikisindan orjinal hali oyle )  , ona bakarken , adam birden cikti hatta tirsmistim , adam baya bi ozellik saydi arabalari icin ama anlamamistim ( ingiliz ingilizcesini anlamak , vicdan azabi gibi ) . o kiside bilgisayar yazilimcisiymis . senin anlattigini dinleyip , gormesem tamam , inanirimda . Yani ne bilim yalnismi biliyoruz ? veya sen lux semttemi veya fakir yerde mi kaliyorsun. Bizim dukkanin gunlugu bile 1200 pound yapiyordu.

"hayvan" bilmeden yazmiyoruz kocum , bildigimiz varda yaziyoruz . he sen tarih konusunda bilgin varsa , yazdiklarima karsilik yazarsin yoska oturup susarsin . boyle yirtik dondan cikan japon askerligi yapma ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Helal be. Yürü be. :D

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Çok Büyük Başarı Hemde Çok

Duygulandım...Ağlamak İstiyorum :):D