folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Playstation Kolu Tuş Takımları Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

Playstation Kolu Tuş Takımları Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar... 3 aydır iştettigim kafemde kollarla ilgili bir sorunlarım var fakat gidip yeni kol almaya kalksan tanesi 175 lira gibi uçuk bir rakama geliyor. Biraz araştırma yaptım elimizdeki mevcut kolları içindeki tuş takımlarını degiştirdigimizde koldaki sorunlar azalıyormuş orjinale yakın oluyormuş fakat, tuş takımlarınında kendi içinde iyileri ve kötüleri varmış önerebiliceginiz biryer yada farklı bir fikir varmı müşteriler sürekli şikayet ediyor işyerimde işlerim son bi kac haftadır bayagı azaldı moralim cok bozuluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam biraz daha detay ver.Ps3 için mi dualshock 3 mü orjin sony mi ?

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

dualshock3 hocam bendekilerin bir kısmı ikinci kalite diye nitelendirdikleri sanırım bazıları daha kötü ama tip olarak hepsinin üzerinde sony dualshock 3 yazıyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tuş dediğin sanırım iletkenlik sağlayan butonlardan bahesiyorsun pek değiştirme gibi şansın yok aşağıdaki resimde açmış içini bak ondan sonra karar ver

http://www.ifixit.com/Guide/DualShock+3+Input+Board+Replacement/3262

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam tuştan kasıt üst tetikler ise bişey yapamazsın ben denedim olmadı.Orjinal sonyler bile yogun oynamayla 1 sene anca dayanır 

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    sorun ne hocam tuslarmi basmiyo sert mi basmak gerekiyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Hocam belliki tuş takimlarinin lastikleri hakkında bi bilginiz yok uzun zaman kullanilan PS kollarinin tuslari içine gocuyor tam basmiyor vs bu gibi sorunlarda tuş takimlarinin  lastigi değiştirilmesi gerekiyormus biraz arastirdim buldum sagolun yinede.

DeepInside tarafından 12/Nis/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Ben tamir yapıyorum hocam önümüzdeki cuma müsait olucam inşallah beklersen yapabilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.

palakan229 tarafından 13/Nis/14 02:46 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.

Sen bana 80 90 tl orjinal dualshock 3 sıfır kol bul kral sensin dostum :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Sen bana 80 90 tl orjinal dualshock 3 sıfır kol bul kral sensin dostum :)

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-dualshock-3-ps3-joystick-ps3-posetli-kol-109051700

orjinal midir onu bilemem araştır illa bulursun. 175 lira nedir öle, oyun zaten kaç para.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 2273 Toplam Mesaj: 21