folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Playstation Kolu Tuş Takımları Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

Playstation Kolu Tuş Takımları Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.

Sen bana 80 90 tl orjinal dualshock 3 sıfır kol bul kral sensin dostum :)

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-dualshock-3-ps3-joystick-ps3-posetli-kol-109051700

orjinal midir onu bilemem araştır illa bulursun. 175 lira nedir öle, oyun zaten kaç para.

Orjinal değil hocam bunlar kullanılan malzemeden belli.Vatanda 148 tl bu arada

طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.

Hocam İstanbuldaysan kadıköy yazıcıoğluna gir, pasajda giriş katta playstation satan bir dükkan var daha 3 hafta önce kolu 70 lira civarında aldım diye hatırlıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Hocam İstanbuldaysan kadıköy yazıcıoğluna gir, pasajda giriş katta playstation satan bir dükkan var daha 3 hafta önce kolu 70 lira civarında aldım diye hatırlıyorum.

orjinal değil hocam onlar

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-dualshock-3-ps3-joystick-ps3-posetli-kol-109051700

orjinal midir onu bilemem araştır illa bulursun. 175 lira nedir öle, oyun zaten kaç para.

ürünün açıklaması manidar kardo :)  makinenin içerisinden çıkan orjinal koldur

makinenin içerisinden çıktığı için kutusu yoktur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Bulayım hemen hocam. Izmir media markt optimumda 100 tl. N11.com a bak. Dahada istersen pm at. Istedigin fiyata bulurum. 50 tl ye sony den 2. Kalite urun bulurum. Cunku kendim yakin zamanda aldim bu iki farkli tarzda kol. :) sorusu ve sıkıntısı olan pm atsin. Seve seve  yardımci olurum.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı
    palakan229 bunu yazdı

Bulayım hemen hocam. Izmir media markt optimumda 100 tl. N11.com a bak. Dahada istersen pm at. Istedigin fiyata bulurum. 50 tl ye sony den 2. Kalite urun bulurum. Cunku kendim yakin zamanda aldim bu iki farkli tarzda kol. :) sorusu ve sıkıntısı olan pm atsin. Seve seve  yardımci olurum.

Piyasada 2.kalite yada yan sanayi tiye tabir edilen kollar'dan envai cesit var beyler... Orijinal Sony fabrika çıkışlı ürünün tuş takımları diğer yan sanayi ürünlere nazaran daha keyifli ve daha uzun ömürlü olduğu bi gerçek. Bu sorunu lastik takımını gerekirse kol kasasını da değiştirerek aşabiliyoruz. Bir kaç yerle iletişim içindeyim uygun zamanda gidip bu sorunumu giderirsem şayet deneyimimi sizlerle paylaşabilirim bir başkasına yararı olması açısından.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam sabah denk geldim orijinal sanırım.

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-titresimli-joystick-siyah/productDetails.aspx?productId=oyunsony719489658&categoryId=1200698

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

bizim kafeci abide alıyo paket olarak dış kasa tuşlar falan iyide oluyo ankarada kızılaydan bi yerde alıyoda soruym aksam

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

hocam sabah denk geldim orijinal sanırım.

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-titresimli-joystick-siyah/productDetails.aspx?productId=oyunsony719489658&categoryId=1200698

kişisel kullanımsa bişi demem 

ama cafede kullanıcaksanız uzak durun uzak durun uzak durun

son gonderdıgım 4 adet kolu iade edicekler ben yenıden pesin  satın alıp musterıme verıcem (iade 12 ay taksıtle :) )

nasıl bı batak anlatamam 

Sipariş Numarası Bildirim Numarası
    Ürün
    Kargo
    Tarihi
    Durumu
    xxxx
    0000205xxxx50
    Sony Playstation 3 Titreşimli Joystick (
    • 10.04.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
    • 09.04.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi

10.04.2014
    İşleminiz devam ediyor

>>>
    xxxx
    0000xxxxx
    • 10.04.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
    • 09.04.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi
    • 09.04.2014, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi

2014-04-08 22:00:48
    İşleminiz devam ediyor

xxxxxxxxno'lu gönderi kodu ile gönderiniz teslim alındı.
    >>>
    arızalı
    xxxxx
    0000xxxx
    • 10.03.2014, İade Alındı
    • 18.02.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
    • 18.02.2014, Onarım İçin Servise Gönderildi
    • 17.02.2014, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi
    • 13.02.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi

2014-02-13 15:24:20
    Ürün iade alındı
    Bilgi
    >>>
    xxxxx
    0000xxxx
    • 27.01.2014, İade Alındı
    • 26.12.2013, Ürün Kargodan Teslim Alındı
    • 26.12.2013, Onarım İçin Servise Gönderildi
    • 25.12.2013, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi
    • 23.12.2013, Müşteri Gönderi Onayı Verildi
    kady tarafından 14/Nis/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Abi inatla irtibata geçmemek sizin tercihiz. Aha su an tam önümde ds3 var. Ankara cepa da ve fiyatı 100 tl. Yenisi için fiyatlar bum 175 değil. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin. Yine orijinal 1. Veya 2. Kalite urun istiyen benimle irtibata gecsinm orijinal 100, 2. Kalite orijinal 50 tl. Selametle. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
Toplam Hit: 2402 Toplam Mesaj: 21