Playstation Kolu Tuş Takımları Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıDeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.
Sen bana 80 90 tl orjinal dualshock 3 sıfır kol bul kral sensin dostum :)
orjinal midir onu bilemem araştır illa bulursun. 175 lira nedir öle, oyun zaten kaç para.
Orjinal değil hocam bunlar kullanılan malzemeden belli.Vatanda 148 tl bu arada
-
DeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Hocam 175 tl nasıl tanesi daa? Ben 50 tl ye aldim bu 1. Ayrica disarda bunu elektronikcilerden bazilari tamir ediyor 5 10 tl bir sey bu da 2. Yani daha da yardim istersen pm at ver bi numara. Yarin arayayim seni. Birkac yere yonlendireyim madem. Ds3 lerin orijinalleri zaten 80 90 tl. Sen nerden 175 tl ye aliyon anlamadim hala. Kaziklanmada sonra.
Hocam İstanbuldaysan kadıköy yazıcıoğluna gir, pasajda giriş katta playstation satan bir dükkan var daha 3 hafta önce kolu 70 lira civarında aldım diye hatırlıyorum.
-
muhabir22 bunu yazdıDeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Hocam İstanbuldaysan kadıköy yazıcıoğluna gir, pasajda giriş katta playstation satan bir dükkan var daha 3 hafta önce kolu 70 lira civarında aldım diye hatırlıyorum.
orjinal değil hocam onlar
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıDeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
orjinal midir onu bilemem araştır illa bulursun. 175 lira nedir öle, oyun zaten kaç para.
ürünün açıklaması manidar kardo :)
makinenin içerisinden çıkan orjinal koldur makinenin içerisinden çıktığı için kutusu yoktur -
DeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Bulayım hemen hocam. Izmir media markt optimumda 100 tl. N11.com a bak. Dahada istersen pm at. Istedigin fiyata bulurum. 50 tl ye sony den 2. Kalite urun bulurum. Cunku kendim yakin zamanda aldim bu iki farkli tarzda kol. :) sorusu ve sıkıntısı olan pm atsin. Seve seve yardımci olurum.
-
palakan229 bunu yazdıDeepInside bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Bulayım hemen hocam. Izmir media markt optimumda 100 tl. N11.com a bak. Dahada istersen pm at. Istedigin fiyata bulurum. 50 tl ye sony den 2. Kalite urun bulurum. Cunku kendim yakin zamanda aldim bu iki farkli tarzda kol. :) sorusu ve sıkıntısı olan pm atsin. Seve seve yardımci olurum.
Piyasada 2.kalite yada yan sanayi tiye tabir edilen kollar'dan envai cesit var beyler... Orijinal Sony fabrika çıkışlı ürünün tuş takımları diğer yan sanayi ürünlere nazaran daha keyifli ve daha uzun ömürlü olduğu bi gerçek. Bu sorunu lastik takımını gerekirse kol kasasını da değiştirerek aşabiliyoruz. Bir kaç yerle iletişim içindeyim uygun zamanda gidip bu sorunumu giderirsem şayet deneyimimi sizlerle paylaşabilirim bir başkasına yararı olması açısından.
-
hocam sabah denk geldim orijinal sanırım.
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-titresimli-joystick-siyah/productDetails.aspx?productId=oyunsony719489658&categoryId=1200698
-
bizim kafeci abide alıyo paket olarak dış kasa tuşlar falan iyide oluyo ankarada kızılaydan bi yerde alıyoda soruym aksam
-
insidae bunu yazdı
hocam sabah denk geldim orijinal sanırım.
http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-titresimli-joystick-siyah/productDetails.aspx?productId=oyunsony719489658&categoryId=1200698
kişisel kullanımsa bişi demem
ama cafede kullanıcaksanız uzak durun uzak durun uzak durun
son gonderdıgım 4 adet kolu iade edicekler ben yenıden pesin satın alıp musterıme verıcem (iade 12 ay taksıtle :) )
nasıl bı batak anlatamam
Sipariş Numarası Bildirim NumarasıÜrünKargoTarihiDurumu>>>Sony Playstation 3 Titreşimli Joystick (- 10.04.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
- 09.04.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi
10.04.2014İşleminiz devam ediyorSony Playstation 3 Titreşimli Joystick (- 10.04.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
- 09.04.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi
- 09.04.2014, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi
2014-04-08 22:00:48İşleminiz devam ediyor>>>
xxxxxxxxno'lu gönderi kodu ile gönderiniz teslim alındı.arızalı>>>Sony Playstation 3 Titreşimli Joystick (- 10.03.2014, İade Alındı
- 18.02.2014, Ürün Kargodan Teslim Alındı
- 18.02.2014, Onarım İçin Servise Gönderildi
- 17.02.2014, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi
- 13.02.2014, Müşteri Gönderi Onayı Verildi
2014-02-13 15:24:20Ürün iade alındıBilgikady tarafından 14/Nis/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi inatla irtibata geçmemek sizin tercihiz. Aha su an tam önümde ds3 var. Ankara cepa da ve fiyatı 100 tl. Yenisi için fiyatlar bum 175 değil. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin. Yine orijinal 1. Veya 2. Kalite urun istiyen benimle irtibata gecsinm orijinal 100, 2. Kalite orijinal 50 tl. Selametle.