Playstore'da [Watch Dogs] 59.99 TL
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Oyun çıktı gözümüz aydın müridler.
Zamunda dan indirdim 1 saate inecek bakalim
-
hacı mesajı ilk gördüğüm de pc için sandım :D
nasıl sevindim :D
-
whopper bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Hocam sonuc ?
-
Ben indirdim oynuyorum. Ubisoftun ak. Her oyunu gibi bunda da rezalet bir optimizasyon var.
AC4'te de böyle yapmışlardı, kendilerine sövdürtmüşlerdi. Şu oyunları doğru düzgün çıkartamıyorlar, hayır bir de kaç ay ertelediler. Ertelemeselerdi nasıl olacaktı çok merak ettim şimdi. Bu konuda frostbite'ın üstüne tanımıyorum. Adamlar medal of honor warfighter'da da, battlefield'da da mükemmel şekilde optimize ettiler oyunları. İkiside mükemmel grafiklere sahip olmasına rağmen 60-70 fps'te çalıştı. Gel gelelim ubisoftun sikimsonik oyunları 30 fps'i zorluyor. Low'a getiriyorsun aynı, ultra'da da aynı. Diyeceğim o ki, sağlam bilgisayar yoksa sinir hastası eder bu ubisoft adamı. Gerçi sağlam bilgisayarla da ediyor da.
-
pc sürümünün torrenti paylaşıldı
-
oyunun crack varmı çalışan anlattığınız gibiyse mutlaka yama getiriceklerdir. ubisoft son çıakrdığı bütün oyunlarda yiyor artık bu boku.
-
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıwhopper bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Hocam sonuc ?
sabah 2 saat oynadım bıraktım.Çok problemli crackli olduğu içindir muhtemelen.orjinalini aldım hevesim kaçmasın diye oynamadım daha fazla.
Mause sens problemi var.highdan ultraya aldım herşey şeffaflaştı tekrar açtım oyunu düzeldi falan fişmekan.
Konu oynanış müthiş.
-
rappermcs bunu yazdı
süresi bitti hocam kaçırdın
-
oyun bence overrated.
ikinci sefer açılmadı ayrıca,mavi ekran veriyor bilgisayar çoğu kişide ve bende.