Plevne Savunması..
-
kimin hemşerisi ya okulda resmi var her önündem geçmemde selam veriyom gerçekten o zamanın en önemli konutanlarından biri örnek aldığım bir insan
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
osmanlı cumhuriyeti gibi salak filmlerle ugrascagımıza böyle güzel tarihimizi beyaz perdeye aktarıp gelecek nesillere öğretsek ne güzel olurdu dimi?
-----------------------------plevne destanı acaba ingiliz tarihinde mi inceleniyor?
-
BAAL bunu yazdı:
Zafer sadece düşmanı yenmekle saglanmaz.Zafer,mücadele,ruh,azim ve kahramanlıktır.Kaldı ki her direniş kazanılsada kaybedilsede bir zaferdir.
yani İyi oynadık ama yenildik .ben sonuca bakarım.
sadece ben değil tarih te sonuca bakıyor.
bunu söylemem Osman paşa ya hayranlığımı engellemiyor ama eline fırsat geçmişken rusları yok etmeyip plevne kuşatmasını yarıp çıkmak ama tekrar geri dönmek zorunda kalmak ...
herşeyi geçtim esir alınıp yollarda eziyet çeke çeke şehit düşmek .....
bu bir zafer değildir deyişimin sebebi işte bunlardır.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
osmanlı cumhuriyeti gibi salak filmlerle ugrascagımıza böyle güzel tarihimizi beyaz perdeye aktarıp gelecek nesillere öğretsek ne güzel olurdu dimi?
-----------------------------plevne destanı acaba ingiliz tarihinde mi inceleniyor?
-----------------------------konpi yanlış anladım osmanlı cumhuriyeti şu ata demirerin yaptığı hiçbir bilgilendirme amaçlı olmayan filmidir. sipidik de zaten plevne destanı gibi şu güzel tarihimizi beyaz perdeye aktaralım demiş...