Pm De Sorun
-
Adminlerin msni falan yok , hatalar için özel mesaj gönderecektim oda olmadı.Önce ;
Response object error 'ASP 0156 : 80004005'
Header Error
/pmread.asp, line 46
The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.
dedi.Giriş yaptığım halde attı.Daha sorna girdim ve mesaj yazacakken ;
Microsoft VBScript compilation error '800a0414'
Cannot use parentheses when calling a Sub
/pmsend.asp, line 93
sendmail(id2email(id),"Tahribat.com da size yollanmis bir özel mesajiniz var.",Memailbody) ------------------------------------------------------------------------------------------^
dedi.Buradan belirteyim.
-
pm de yan tarafta uyarı verilmesi eklensin burdan tüm yetkili mercilere sesleniyorum nerde o eski kıpkırmızı ekran :/
-
PM gelince sol tarafa yeni eklenen forum linki yerine o kırmızı sinir bozucu şey gelsin.PM'yi okuyunca tekrar forum resmi gelsin=)
-
hala düzelmedi .. neyse acele etmeyin.. düzelir :)
aforizma hocam bendn msj bekliyo kusura bakmasın sorundan dolayı cevap yazamıyorum :d -
sendmail(id2email(id),"Tahribat.com da size yollanmis bir özel mesajiniz var.",Memailbody) ------------------------------------------------------------------------------------------^
diyor düşündüğüm şey olacaksa olley :]
-
ya demin anasayfada da verdi mektup die bişiler yaızodu
belli ki çalışıo adamın biri :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
diyor düşündüğüm şey olacaksa olley :]
-----------------------------düşündüğün şey?
-
Herhalde mesaj gelirse alıcısını e-posta ile bilgilendiren bir sistem geliştiriliyor. Sorun ondandır çalışma var gibi.
-
orası niye bozulmuş yahu düzelttim...
hocam düşündüğün şey bi süre sonra sinir bozucu olabilir...
her pm geldiğinde mail gelmesi...
-
siteye anket ekledim, ona göre yapalım orayı...
-
evet rene hocam katılıyorum her pm de mail çok sinir bozuyo bazen :S