Pm De Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

reneee :D

http://img19.imageshack.us/img19/6554/avatarrhs.jpg

bu avatarıda eklemeni isticektim de pmden.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

siteye anket ekledim, ona göre yapalım orayı...

Hocam ona 2. bi seçenek yapsak  "İsteğe Bağlı Olsun" şeklinde o bahsettiğin sinir bozucu durum olmasın deyu, olur mu?

fazla uzaklaşmış olamaz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

maile hiç gerek yok.zırt pırt mail gelecek sonra.

mesela müridin biriyle seri konuşuyorsun pm ile.sonram mail adresini açınca 500 tane mail.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

knuckle bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

siteye anket ekledim, ona göre yapalım orayı...

Hocam ona 2. bi seçenek yapsak  "İsteğe Bağlı Olsun" şeklinde o bahsettiğin sinir bozucu durum olmasın deyu, olur mu?

onu isteğe bağlı yapmak zor iş hocam ya... tüm dbye yeni alan eklenecek falan filan :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

Doğru, mail göndermede külliyen yük zaten. Böyle iyi valla.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

pm de yan tarafta uyarı verilmesi eklensin burdan tüm yetkili mercilere sesleniyorum nerde o eski kıpkırmızı ekran :/ 

evet hocam bunu istiyoruz gercekten :/

-yaw birde su sayfaaltindaki sayfa numaralarin uste alsak :( , neden almadıgınızı biliyorum amaokumak istemeyen yine okumuyor :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

5Agustos1921 bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

pm de yan tarafta uyarı verilmesi eklensin burdan tüm yetkili mercilere sesleniyorum nerde o eski kıpkırmızı ekran :/ 

-yaw birde su sayfaaltindaki sayfa numaralarin uste alsak :( , neden almadıgınızı biliyorum amaokumak istemeyen yine okumuyor :/

bi üyeyle özellikle konuşmuştuk onun için bu sayfanın sisteminin tamamen değişmesi gerekiyor ama değiştirip koyacağım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

Hocam o bendim de, ben o scriptleri bir konu edeyim. En azından sayfalama işi olana kadar scriptleri kullanabilir Firefox ve Opera kullanan arkadaşlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

5Agustos1921 bunu yazdı:

firefox, chrome, opera için tamamdır..Birazda konu açılacak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Benim sıkıntım su; ortakla kullanıyorum interneti. Bazen download yaptıgında ve es kaza buyuk resimli bir konu basligina tikladigimda, sayfa yuklenmesi oldukca gec gerceklesiyor. Transa giriyor internet. Büyük resimli olan yerleri gecmek benim amacim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3066 Toplam Mesaj: 21