Pm De Sorun
-
reneee :D
http://img19.imageshack.us/img19/6554/avatarrhs.jpg
bu avatarıda eklemeni isticektim de pmden.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
siteye anket ekledim, ona göre yapalım orayı...
-----------------------------Hocam ona 2. bi seçenek yapsak "İsteğe Bağlı Olsun" şeklinde o bahsettiğin sinir bozucu durum olmasın deyu, olur mu?
-
maile hiç gerek yok.zırt pırt mail gelecek sonra.
mesela müridin biriyle seri konuşuyorsun pm ile.sonram mail adresini açınca 500 tane mail.
-
knuckle bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
siteye anket ekledim, ona göre yapalım orayı...
-----------------------------Hocam ona 2. bi seçenek yapsak "İsteğe Bağlı Olsun" şeklinde o bahsettiğin sinir bozucu durum olmasın deyu, olur mu?
-----------------------------onu isteğe bağlı yapmak zor iş hocam ya... tüm dbye yeni alan eklenecek falan filan :)
-
Doğru, mail göndermede külliyen yük zaten. Böyle iyi valla.
-
PanxeR bunu yazdı:
pm de yan tarafta uyarı verilmesi eklensin burdan tüm yetkili mercilere sesleniyorum nerde o eski kıpkırmızı ekran :/
-----------------------------evet hocam bunu istiyoruz gercekten :/
-yaw birde su sayfaaltindaki sayfa numaralarin uste alsak :( , neden almadıgınızı biliyorum amaokumak istemeyen yine okumuyor :/
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
pm de yan tarafta uyarı verilmesi eklensin burdan tüm yetkili mercilere sesleniyorum nerde o eski kıpkırmızı ekran :/
-yaw birde su sayfaaltindaki sayfa numaralarin uste alsak :( , neden almadıgınızı biliyorum amaokumak istemeyen yine okumuyor :/
-----------------------------bi üyeyle özellikle konuşmuştuk onun için bu sayfanın sisteminin tamamen değişmesi gerekiyor ama değiştirip koyacağım...
-
Hocam o bendim de, ben o scriptleri bir konu edeyim. En azından sayfalama işi olana kadar scriptleri kullanabilir Firefox ve Opera kullanan arkadaşlar.
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
-----------------------------firefox, chrome, opera için tamamdır..Birazda konu açılacak
-
Benim sıkıntım su; ortakla kullanıyorum interneti. Bazen download yaptıgında ve es kaza buyuk resimli bir konu basligina tikladigimda, sayfa yuklenmesi oldukca gec gerceklesiyor. Transa giriyor internet. Büyük resimli olan yerleri gecmek benim amacim.