Pokemon | Sezon 1-2-3-4 | Tr Dublaj
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
myth1907 bunu yazdı:
Kardeş bunu verdin bide Turbobit premium versen ne güzel olurdu :)
ALIN BEYLER
Turbobit Preler
Kullanici Adi: www.seence.ru@mail.ru
Sifre: www.seence.ru
Kullanici Adi:nabliudatel-2011@mail.ru
Sifre:POOHA
Kullanıcı Adı : realdreamzru@rambler.ru
Şifre : tid4kcAr
-----------------------------bu çocuğa dikkat edin... :D hacıt sen on numerosun la
-
Bir kullanıcı sadece bir üyelik hesabına sahip olabilir. Birden fazla üyeliği olan kullanıcıların tüm hesapları kısıtlanıp siteye erişimi yasaklanacaktır. Bununla birlikte bir kullanıcı hesabı yanlızca bir kişi tarafından kullanılmalıdır. Kullanıcı hesaplarının paylaşıldığı tespit edildiği taktirde kullanıma kapatılacaktır.
Leechturk kuralları böyle olunca nasıl üyeliğimi paylaşabilirim. Ayrıca leechturkten 50 kb/s ile iniyor şu an. Toplam boyut yaklaşık 35 GB.
-
beyler 1.sezon 1.bölümü cektim ama bunların rs hf falan olursa daha makbule geçiçek
-
RockZs bunu yazdı:
Bir kullanıcı sadece bir üyelik hesabına sahip olabilir. Birden fazla üyeliği olan kullanıcıların tüm hesapları kısıtlanıp siteye erişimi yasaklanacaktır. Bununla birlikte bir kullanıcı hesabı yanlızca bir kişi tarafından kullanılmalıdır. Kullanıcı hesaplarının paylaşıldığı tespit edildiği taktirde kullanıma kapatılacaktır.
Leechturk kuralları böyle olunca nasıl üyeliğimi paylaşabilirim. Ayrıca leechturkten 50 kb/s ile iniyor şu an. Toplam boyut yaklaşık 35 GB.
-----------------------------eyw . hocam saol
-
çizik..
-
Devamını da isteriz abicim.
-
en son 4 sezonu izlemiştim bundan sonra TR dublajı yok bildigim kadarıyla
-
küçükken az izlemezdik tasolar masolar falan süper günlerdi :D Torrentini koyarım ama upload yaparsanız hesap patlamasın sonra arada kullanıyorum bende :D
-
byeren bunu yazdı:
belaya hazir olun
hem de cifte belaya
dunyayi yozlasmaktan korumak icin
tum insanlari kendi semsiyemizin altina toplayana
kotulugumuzu yildizlara sicratana kadar
jessy ! james !
roket takimi her zaman isik hiziyla hareket eder
ya teslim olun ya da savasmaya hazir olun !
maaoooovvvv"
-----------------------------:D:D:D
-
teşekkürler