Pokemon Go Çıktı
-
bluestacks ile yapılır diye düşünüyorum fake gps onda da var ama aynı zevki vermeyebilir. adam kasmak için iyi olur.
onun dışında dışarda salak salak gezinip aha pikaçu lan deyip milletin 'bu mal napıyo la' diye sana bakması lazım. esas zevk orda çıkıyor zaten.
-- ekşi sözlükteki entry gibi şeyler yaşamamaya dikkat etmeli tabi, abü karakolda balbazar var falan. kan alırlar.
biraz daha level atlıyım kapıştırırız pokemoncukları.
cankol tarafından 11/Tem/16 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Android de fake location kullanabilen var mı
-
An itibari ile topum bitti. Nerden bulacağım poketop. Mahrumiyet bölgesi aq hiçbir şey yok
-
G.tu kaldirin da gezin la cok zevkli fake gps ile ugrasmayin. Az once kahvaltilik biseyler almaya ciktim, yolda 3 tane denk geldi kaptim hemen.
-
5. lwl oldum hala pokemonların 1. nesil hali çıkıyor 2. nesil bir şey bulamadım. bir de sürekli zubat çıkıyor 10 tane pokemon çıktıysa 10 zubat çıkıyor bende.
-
8 lwl'deyim gym'de kimseyle çarpışamıyorum nedendir anlamadım amg
-
Pokemon go neki,
-
Yuksek cpli pokemon yakalamak baya zor oluyormus 3. De anca yakalayabilldim toptan kaciyor mk pokumonu
-
whopper bunu yazdı
Yuksek cpli pokemon yakalamak baya zor oluyormus 3. De anca yakalayabilldim toptan kaciyor mk pokumonu
onlar için raz berry vermen lazım hocam kolay yakalanması için
-
DevilKingtr bunu yazdıwhopper bunu yazdı
onlar için raz berry vermen lazım hocam kolay yakalanması için
ya burda bi zikim yok ki camilerden mi çıkıyor raz berry? alevli at vardı oppu 10 kere yakaladıysam 10 kere kaçtı uyuz oldum sonuncuda yakaladım.
tam bisikletle dışarıya çıkıyorum serverlar bakıma giriyor ya, ÇILDIRIYORUM!