folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pokemon Go Çıktı

Pokemon Go Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Nasıl yakalıyoruz acaba. Evde charmendar çıktı basıyorum atıyorum olmadı bi türlü?

Edit: yakaladım sonunda. Android 4.4.2 yüklü g3 alev attı 5dk sonra. Ama oyunu kapatmak sorun bende. Kapanmıyor. Menüye küçültüp son uygulamalardan durdurmaya zorla diyorum orada bile kapatmıyor. Anlayamadım.

Edit2: fake location işe yarıyor. Başka ülkelerden denedim ama çevremde yine bir şey yoktu. Illa yürütecek galiba oturduğum yerden bi yere kadar demek ki.

heza tarafından 07/Tem/16 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lan yolda gördünüz pokemonu diyelim, kendi pokemonunu salıp onu dövüştürüp yendikten sonra yakalamak yokmu? direk kement atar gibi poki topu atıp yakalamaya mı çalışıyorsun?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy S4 var bende android 5 küsür mobil veri daima açık ama su apkpure yada pureapk denilen siteden verilen apk yi indirdim oyunu kurdum ama açılmadı yapan firmanın logosu gözüküyor devamı gelmiyor.

Ne yapmam lazim

Duzenleme; konumu açtım yine niantic ekranını gecmiyor

blackhammer tarafından 07/Tem/16 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

GPS ve internet bağlantısını kontrol etmem gerek , Bu arada pokemonu sadece poke topla yakaladım, dovusmeyi beceremedim. Hareket etmek gerektiği için çözülmesi zor , Ama geliştirici olarak sahte GPS koordinatları verilebilirse keşfi Kolay olabilir , En güzel yanı yol tamamen güncel haritayı büyük ihtimalle google maps üzerinden alıyor , Birde Cami , Otel Şehir parkı gibi yerlerde özel mavi noktalar var ne işe yaradığını çözemedim.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Elysion bunu yazdı

GPS ve internet bağlantısını kontrol etmem gerek , Bu arada pokemonu sadece poke topla yakaladım, dovusmeyi beceremedim. Hareket etmek gerektiği için çözülmesi zor , Ama geliştirici olarak sahte GPS koordinatları verilebilirse keşfi Kolay olabilir , En güzel yanı yol tamamen güncel haritayı büyük ihtimalle google maps üzerinden alıyor , Birde Cami , Otel Şehir parkı gibi yerlerde özel mavi noktalar var ne işe yaradığını çözemedim.

Gym onlar :D yapimcilar fena cikti riza baba camiyi gym isaretlemek nedir mk :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

lan yolda gördünüz pokemonu diyelim, kendi pokemonunu salıp onu dövüştürüp yendikten sonra yakalamak yokmu? direk kement atar gibi poki topu atıp yakalamaya mı çalışıyorsun?

sanırım onu 5 levelden sonra yapıyorsunuz birde kırmızı alanlar varmış orada pokemonunuzu test edebiliyormuşsunuz ben oynayamıyorum ama araştırıyorum :D

neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Apk dan kurdum ses yok oyunda bendemi bu sikinti?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

2 rekat namaz kılıp öyle çık bari :D

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khayyam
    Khayyam's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla ingress'in portal yerlerini kullanmışlar. 

Felekler her gece ömür gömleği dikmede, nice dikilmiş gömleğin yakasını yırtmada. Zamane, her gün nice neşeliyi sudan çıkarmada, nice dertliyi toprağa sokmada.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek
    Khayyam bunu yazdı
    whopper bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

Bildiğim kadarıyla ingress'in portal yerlerini kullanmışlar. 

Evet ortak çalışma olacağını söylemişlerdi geçen sene 

neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
Toplam Hit: 49859 Toplam Mesaj: 371
pokemon pokemon go