Poker Oynamak Ve Öğrenmek
-
poker nasıl oynanır öğrenmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. en kolay şekilde nasıl öğrenip oynayabilirim.
-
hocam bi çok çeşit poker var hangisini öğrenmek istiyosun ?
-
en yaygın en geçerli olanı mesela.
-
texas
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
poker nasıl oynanır öğrenmek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. en kolay şekilde nasıl öğrenip oynayabilirim.
hiç bulaşma dayi hayatın kayar lise1 de başladım ünv. 1 de bıraktım feci sarıyo kazandığımda oldu kaybettiğimde eğlencesine oynuyosan öğren ama parayla oynama !! -
feysbuktaki uygulamaya bak. onaya oyna öğreniyorsun
-
faceden texas holdemi etkinleştir.orada learn play var biraz kaparsın ondan
birde elleri büyükten küçüğüe ezberle olay bitmiştir
-
wiki den bak. hangi kart daha buyuktur
-
hocam aman faceden oynama face acc lerı dagıtırlar sonra guvenlık acıgı var.
İnternetten ındır texas hold poker dı sanırım ındır oradan oyna nettende bak oynayıslarına blof ve elındekı kart durumuna gore oynanan bır oyun.Blof konusunda tam Turk oyunu bence :D
-
en yaygin olani essek pokeri ve texas poker
her turlu kumar oyunu hakkinda bana danisabilirsiniz
istediginiz herseyi dokuman i mevcuttur. cheat video olsun dokuman resimli alayi var.
bildigim oyunlar
amerikan blackjack europan blackjack. oasis poker, 3 kart poker, draw poker, amerikan roulette, europan roulette, craps, texas holdem
alayini biliyorum cheat mit ne warsa herseylerini bilirim meslek icabi bilmem gerekiyo :)
ha bide punto banco wardi
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
en yaygin olani essek pokeri ve texas poker
her turlu kumar oyunu hakkinda bana danisabilirsiniz
istediginiz herseyi dokuman i mevcuttur. cheat video olsun dokuman resimli alayi var.
bildigim oyunlar
amerikan blackjack europan blackjack. oasis poker, 3 kart poker, draw poker, amerikan roulette, europan roulette, craps, texas holdem
alayini biliyorum cheat mit ne warsa herseylerini bilirim meslek icabi bilmem gerekiyo :)
ha bide punto banco wardi
-----------------------------Hocam bana da şu pokeri öğretebilirmisin ?