Polat Alemdar'a Kurşunlar İsabet Etmiyor
-
ben hiç izlemem bunları. bu tip diziler 13-14 yaş arasına hitap ediyor bence. "yok abi ya! görmüyormusun polatı, adamları nasılda perişan ediyor!" diyen yetişkinler de çıkabilir tabiki :D
-
Polatlar olmez Vatan bolunmez !!! ( yardir.gif )
-
ya önceleri daha gerçekçiydi de, sonraları kanaldan kanala geçince, kucaktan kucağa geçmek gibi oldu bu da sonuçları işte...
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
ya eskiden gercekciydi iyice mallaştırdılar çatışma sahnelerini... eskiden mafya usulu 25-30 kişi dalarlardı mekanlara polatgil şimdi 3 kişi 53 kişiyi öldürüyor mubarek :)
bide insan koşar siper alır hareket yapar felan yok yolda yururmus gibi çatışıyor otomatik silahlar susmuyor ama keklik gibi ortada olan polat bi türlü vurulmuyor :)
-----------------------------bu yüzden bıraktım. dizi de hele daha güzel senaryolar var ama bu polatın dümdüz yürümesine karşın hiç kimsenin bunu vuramamasını gördükçe sinirim depreşti bıraktım :D
-
24,prison break yonetmenleri izlesin nasıl karakter yürütülür vurulmadan:D
-
Niye bu durumu bu kadar garipsedinizki? Adam ölümsüzlüğünü bir kez daha kanıtladı :D
-
keokihamni bunu yazdı:
-----------------------------
robocop mübarek
---------------------------rokopoka değiyordu mermiler çelik diye girmiyordu. Bu da çelik değil diye değmiyor :D
-
amk biz arada izliyoz bunu eşek kadar üniversite öğrencileri o kel aronun sağ solu izlediği görüntüleri casus uçakdaki kamerayla çekiyolar tarzında yorumlar yapıyolar amkduum yerinde bizim bi tane f16mız yok demi o casus uçağı vuracak :|
beynismus vajinismus geçiriyodum bende izlemiyorum artık :| bi ara televizyonun başına oturdum messi çıktı artık ona sardım onu izliyorum vakit buldukça :| (dikkat: futbol değil messi)
-
SoNuNu DüŞüNeN KaHrAmAn OLaMaZ!!!1bir
cCc_Dj-SeRSeRi_cCc
-
Film işte..