Polat Alemdar'a Kurşunlar İsabet Etmiyor
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
keokihamni bunu yazdı:
---------------------------
robocop mübarek
rokopoka değiyordu mermiler çelik diye girmiyordu. Bu da çelik değil diye değmiyor :D
-----------------------------polat secilmis kisi :) bu kadar basit ! ulkedeki ezikleri, cahilleri tatmin etmek icin secilmis bir yol.
polata ozenip mekan basanlar, adam bicakliyanlar , patronu kaldiranlar vb...
-
siz kendinizi ne sanıyo sunuz... Polat abiyi vurmak kolay mı öyle ;)))
-
söz konusu polat alemdarsa gerisi teferruattır (:
-
abi o kadar filmdir dizidir izledik.bari o kadar çatışmaya giren adamı bi kursun sıyırıversin.tamam anladık adam dokunulmaz da bari bi ayagı takılsın bi kursun sıyırsın.artık dizi fantastik komediye donmek üzere.tamam bi şekilde esas kahramanlar ölmicek de bunlar da ii ce bkunu cıkardılar yaw.insan diziyi cok sevmesine rağmen bu kadar abartılı sahnelerden dolayı tiksiniyor bi yerden sonra.toplasan polat kac kere vurulmuştur.hele vurdugu adamlar daha komedi.yaw adam tek kurşunda hadi diyelim ölecek hiç mi acı cekmez cırpınmaz yaw.heralde polat abinin kursunları aynı zamanda anında bayıltıyor da .adam neresinden vurulursa vurulsun o saniye içinde geberiyor.polatın vurup ta tek kursunda anında öldürmediği bi adam görmedim ben şimdiye kadar :D
-
Ben hayatımda böyle mal dizi görmedim arkadaş.
-
fenerist07 bunu yazdı:
SoNuNu DüŞüNeN KaHrAmAn OLaMaZ!!!1bir
cCc_Dj-SeRSeRi_cCc
-----------------------------heeyt be atarlı gençlilk zuhaha
-
Banada kurşun işlemiyor şahitlerim var :|
-
polat hero olabilri :)
-
paralel evrende polat o esnada aslında farklı biyerde dizinin sonunda bağlayacaklar göreceksiniz :|
(bkz:lostzede)
-
yav geçenlerde bir yerde okumustum malın teki bankaya gidip banka müdürüne beni polat abi gönderdi iş için demiş :D