Polis Arttık "Demir Cop Kullanacak.
-
ne güzel demir cop :D
harbiden mutlu oldum artık yiyosa saldırsın teröristler polise.
-
Terör örgütü sempatizanı olup sokağa dökülerek polisi taşlayan deny0lar dışında başkalarının üstünde kullanılması taraftarı değilim.
Edit: Abi kullanılmasın diyoruzda bi Gs-Fb maçı oluyor taraftarlar it gibi birbirlerine saldırıyor.Ne gereği var karşındaki adam senin uğradığın bakkal hatta komşun bile olabilir o da senin gibi biri işte maç izlemeye gelmiş düşman değil ya aq.
Hiç anlamıyorum şu olayı.Hadi karşı takımdan bir taraftar gördük sökün sandalyeleri atın. Hadi bizim takım yendi kutlamak için maganda gibi sağa sola ateş edelim.Tamam tuttuğum takım yenince bende seviniyorum fakat holiganlığın ve magandalığın ne lüzumu var !
-
yeri geldimi silah bile kullansın ama hak edenin üstünde...
-
Sonra neymiş efendim insan haklarının savunucularıymış. Aq verin daha da yetki verin polise, sonra kim muhalifse s*ksin, bravo
-
... özgürlüğün somutlaşmış versiyonu...
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Harbiden burada sevinen müridlerden biri kendisine kimlik soran polise aynı şekilde karşılık verdiği için o coplardan birini götüne yediği zaman nasıl bir yorum yapacak bakalım :d.
-----------------------------adamdan güzellikle beyfendi kimliğinizi alabilir miyiz asayiş sorgulaması yapıyoruz deyip kimlik istediklerinde, dangozun biri çıkıpta sen kimsin be maaşını benim verdğim bozuk paralarla alıyorsun diyen biri için mi bu söylediklerin. yoksa güzellikle kimlik istenir buyrun memur bey kimliğim dediğinde şahsa kim ne yapmış..boş boş havadan sudan kounşuyosunuz.
HoRbY bunu yazdı:
G.tlerine soksunlar o copları.!
-----------------------------al işte örnek sana bu insana! neyi nasıl anlatacağını ne şekilde kavrayacağını düşnebiliyor musun spoofu,
-beyfendi kimlik,
-al g.tüne sk der gibi verirsen
horby kusura bakma bağırttırırlar adamı copun tadına baktırırlar adam olana adam gibi muamale canım kardeşim anladın mı . ;)
-
1 mayısta işçileri onlarlamı dövcekler
-
JohnD bunu yazdı:
1 mayısta işçileri onlarlamı dövcekler
yok onlala yastık savaşı yapacaklarmiş :)
-
polisle ilgili bişey duyduğumda hep yineliyeceğim;
Polis faceboktaki pkk lıları tesbit edip neden yakalamıyor ? fesbuk beleşe ajanlık şansı veriyorken neden ilgenilmiyor ?
-
ohoo iyce boku çıktı sözde avrupa birliği uyum yasalarından bahsediyolardı göstere göstere işgence bu resmen.. ülkem ne halde yaws.. tecavüzcüyü asmazlar vatandaşa gelince copu demire çevirecekler.. :|