folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polis Arttık "Demir Cop Kullanacak.

Polis Arttık "Demir Cop Kullanacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

ne güzel demir cop :D

harbiden mutlu oldum artık yiyosa saldırsın teröristler polise.

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Terör örgütü sempatizanı olup sokağa dökülerek polisi taşlayan deny0lar dışında başkalarının üstünde kullanılması taraftarı değilim.

Edit: Abi kullanılmasın diyoruzda bi Gs-Fb maçı oluyor taraftarlar it gibi birbirlerine saldırıyor.Ne gereği var karşındaki adam senin uğradığın bakkal hatta komşun bile olabilir o da senin gibi biri işte maç izlemeye gelmiş düşman değil ya aq.

Hiç anlamıyorum şu olayı.Hadi karşı takımdan bir taraftar gördük sökün sandalyeleri atın. Hadi bizim takım yendi kutlamak için maganda gibi sağa sola ateş edelim.Tamam tuttuğum takım yenince bende seviniyorum fakat holiganlığın ve magandalığın ne lüzumu var !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    yeri geldimi silah bile kullansın ama  hak  edenin üstünde...

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Sonra neymiş efendim insan haklarının savunucularıymış. Aq verin daha da yetki verin polise, sonra kim muhalifse s*ksin, bravo

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    ... özgürlüğün somutlaşmış versiyonu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Harbiden burada sevinen müridlerden biri kendisine kimlik soran polise aynı şekilde karşılık verdiği için o coplardan birini götüne yediği zaman nasıl bir yorum yapacak bakalım :d.

adamdan güzellikle beyfendi kimliğinizi alabilir miyiz asayiş sorgulaması yapıyoruz deyip kimlik istediklerinde, dangozun biri çıkıpta sen kimsin be maaşını benim verdğim bozuk paralarla alıyorsun  diyen biri için mi bu söylediklerin. yoksa güzellikle kimlik istenir buyrun memur bey kimliğim dediğinde şahsa kim ne yapmış..boş boş havadan sudan kounşuyosunuz.

HoRbY bunu yazdı:
    G.tlerine soksunlar o copları.!

al işte örnek sana bu insana! neyi nasıl anlatacağını ne şekilde kavrayacağını düşnebiliyor musun  spoofu,

-beyfendi kimlik,

-al g.tüne sk der gibi verirsen

horby kusura bakma bağırttırırlar adamı  copun tadına baktırırlar adam olana adam gibi muamale canım kardeşim anladın mı . ;)

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1 mayısta işçileri onlarlamı dövcekler

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    JohnD bunu yazdı:
    1 mayısta işçileri onlarlamı dövcekler
    yok onlala yastık savaşı yapacaklarmiş :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

polisle ilgili bişey duyduğumda hep yineliyeceğim;

Polis faceboktaki pkk lıları tesbit edip neden yakalamıyor ? fesbuk beleşe ajanlık şansı veriyorken neden ilgenilmiyor ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    ohoo iyce boku çıktı sözde avrupa birliği uyum yasalarından bahsediyolardı göstere göstere işgence bu resmen.. ülkem ne halde yaws.. tecavüzcüyü asmazlar vatandaşa gelince copu demire çevirecekler.. :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 8690 Toplam Mesaj: 55