Polis Tokat ?
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------
ne demişler devletle ve MALIYLA asla uğraşma.. 2-3 arkadaşını yalancı şahit tutar bide haksız düşersin.. burası avrupa ülkesi değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ.. bide üstüne rahatsız ederler gelir durduk yere ceza üstüne ceza keserler falan filan..
bırak yaptıgıyla kalsın hacı..
-----------------------------Gorev basındakı polisler şahitlik yapamaz bı hukmu yokdıye biliyorum kamera kayıtları ıle sıkayette bulun.
Neden ceza kestıler olay nedır hocam
-
matematik1 bunu yazdı:
JaiLStyLe bunu yazdı:
ne demişler devletle ve MALIYLA asla uğraşma.. 2-3 arkadaşını yalancı şahit tutar bide haksız düşersin.. burası avrupa ülkesi değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ.. bide üstüne rahatsız ederler gelir durduk yere ceza üstüne ceza keserler falan filan..
bırak yaptıgıyla kalsın hacı..
-----------------------------Gorev basındakı polisler şahitlik yapamaz bı hukmu yokdıye biliyorum kamera kayıtları ıle sıkayette bulun.
Neden ceza kestıler olay nedır hocam
Aynen öyle , dağbaşı değil burası her ne kadar T.C de yaşıyor olsanda , görev başındaki polis şahitlik yapamaz ve savcılığa kayıtlarla birlikte suç duyurunda bulunduğun taktirde açığa alınmakla birlikte meslekten men'e kadar gidebilir durum..yaptığıyla kalsın diye bi mantık mı olur yaa sen ona öyle boynunu eydikçe devam eder yarında gelir kıçını tekmeler,yasal yollarla hakkını savun ve peşini bırakma derim,hukuk devletindesin,en olmadı savcılıkla birlikte tv kanallarınada sun görüntüyü..boyun eğme . -
şikayet etmelisin hocam. bi çoğu padişahın sol daşşağı gibi asarımlı keserimli dolanıyorlar. kurtlar vadisi değil amk dolandıkları yer!
-
Hocam sivil polisin sana darp yetkisi yoktur.Vuran kişi yunus polis olsaydı yapacak birşey yoktu.Yunus polislerin her adama kimlik sorma, gözaltına alma, kaçanı vurma yetkisi vardır.
Sizil polisi şikayet etmelisin ama edersen şunu bil bir daha gece cafe açamazsın.Çevrende çok dolanan polis olacaktır...
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sivil polisin sana darp yetkisi yoktur.Vuran kişi yunus polis olsaydı yapacak birşey yoktu.Yunus polislerin her adama kimlik sorma, gözaltına alma, kaçanı vurma yetkisi vardır.
Sizil polisi şikayet etmelisin ama edersen şunu bil bir daha gece cafe açamazsın.Çevrende çok dolanan polis olacaktır...
Elimde kamera kaydı varsa ve hiçbir şey yapmaksızın polis direkt bir nevi gasp uyguluyorsa Türkiye'yi aşar Avrupa İnsan Haklarına kadar giderim tüm riskleri alarak...
Ayrıntılar ne---> Polis sana niye vurdu??? Mutlaka bir öncesi vardır...
-
opusdei bunu yazdı:
Hocam sivil polisin sana darp yetkisi yoktur.Vuran kişi yunus polis olsaydı yapacak birşey yoktu.Yunus polislerin her adama kimlik sorma, gözaltına alma, kaçanı vurma yetkisi vardır.
-----------------------------Kimlik sorma yetkısı var ama once kendı kımlıgını gostermek zorunda.
Cevık kuvvet te olsa yapamaz arkadaım.
Kacanı vurma yetkısı olsa onune gelenı vururlar.
Dolansın polıs ne olacak.
Bizim biladeri bı durumdan oturu bı sahıs polis arkadasına sıkayet ettırıyor.Bizim biladeri bıraz pataklıyorlar.
Neyse hacım ardından ben duydum nevrım attı.
Direkt gittim darp raporu aldırdım.Bizim biladerde o sıradada telefon da kamera acmıs.Ve arabanın resmını ,palakasını cekıyor.
Ekıp arabası kendı bolgesı olmayan noktada gerceklestırıyor bu olay (bu da bır suc devletın resmı aracını hususi hizmet ıcın kullanmak ustelık gorev suresi içerisinde ve yetki alanı dısında)
Neyse hocam ben bu olayı polisin duyabılecegı bır kısıye soyledım.Ardındada polis geldı 2 3 saat sonra bızım oraya.
Baktım bızım bıladerle konusuyor olay nedır ,bi problem mı var dedım ekıp arabasındakılere.
Senk kımsın lan dedıler? bana direk .
Darpettiğinizi cocugun abısıyım dedım.Meraba abıcım fılan dedı .
yanlıs anlasılma olmus fılan dedıler.Özür dileriz dedı eleman.
Ardından a ben polisliği hobı olarak yapıyorum tarlalarım var fılan dedı.Bizim babann kasabasına yakın yerden mıs hemsırı sayılırız.
Göle balıga gıderız fılan dedı beraber.
Bende akrabam olan bır kac kısıyı soyledım. Bu kısılerıde gormeye sevıyelerı yetmeyen fakat isimlerini duydukları emniyert ve adelet te görevli kişilerdi.
Neyse hocam ben aile avukatımıza verdım gerekli belgeleri ,işleme koyulacak en kısa zamanda fılan dedım.Bunlar bozuldu gittiler sonra.
Ertesi gun eve baklava almıslar ozur fılan dilemişler.Adam zorla telefon numaramı aldı kendınınkını kaydettırdı bırsey olursa ara yiğenim filan dedi.
Sonuc olarak : Korkmayın polis ten polis nedır arkadas ocu mu ?
Git şikayet et adamları.Öyle mahalle karakoluna fılan degıl dırekt gıt savcılıga dılekce ver.
Ardından da kanallara mail at,Maddi manevi tazmınat davası da ac hocam?
Kişisel dava da ac. Hıc usenme öyle yok cafe işletmezsın falan fılan olayı da yok.
Bugun tokat atan yarın gelir beleşçiliğe,sonra gerısıde gelir.
İstanbulda kagıthane olması lazım dı sivil ekipler buro .
Sen uğraş olmazsa ben bi yardımcı olabılırım.Kesin bır sey diyemiyorum ama
-
Hiç bir polisin bir vatandaşı yok yere darp etme hakkı yoktur. Herkesin bir amiri bir üstü vardır. Git şikayet et.. Çekinme
-
Hoca emniyet müdürlüğüne git. Ama eğer polise artisik falan yaptıysan da onun için tokadı yediysen bişey yapmazlar söyleyim. Kendine güveniyosan git. Eğer uğraşmak istiyosan görüntüleri savcılığa da verebilirsin.
-
Görüntüyü görebilirmiyiz
-
bychaos bunu yazdı:
Bunun durup dururkeni yok polise bi şey yapmadım argo kelime dahi kullanmadım girer girmez açık olduğunu görünce tokkat attı ?
Madem tokat yedik cezayi niye ödüyorum amq ?
-----------------------------hocam polisin içinde yanlış adamlar olabilir ama hiç birşey yokkken durduk yere gelip tokat atmaz en adi bir insan bile bir şekilde sebep oluşturur öyle girişir