Polis Tokat ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bence uğraşma konu hamilinden hamiline gider o kafe senin için yaşanılır bir yerden çıkar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

kimisi demiş yok sürerler yok polisin hayatı kayar yok hukuk ülkesi ne kadar fantastik arkadaşlar varmış.. kısaca şunu diim hafız hiç bi sikim olmaz aga yediğin tokatla kalırsın afiyet olsun o cafeyi de zor işletirsin tecrübeyle sabittir denemesi bedava.

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

sau_nightmare bunu yazdı:
    -----------------------------

kimisi demiş yok sürerler yok polisin hayatı kayar yok hukuk ülkesi ne kadar fantastik arkadaşlar varmış.. kısaca şunu diim hafız hiç bi sikim olmaz aga yediğin tokatla kalırsın afiyet olsun o cafeyi de zor işletirsin tecrübeyle sabittir denemesi bedava.

-----------------------------

Kişinin ezikliği ile sabittir kardeslık bu .Sen oturmussun sanırım basına gelenle. Polisten buyuk amır emnıyet muduru onunda ustunde vali var.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hoca durman hatta sorman hata, hemen şikayet et hiç bekleme yoksa daha çok kişiyi tokatlar bu o.ç

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Şikayet edebilirsin elbette ama şöyle bi olasılığıda aklından çıkarma, bi tokatla asla görevden almazlar, en fazla uyarı alır ve işini yapmaya devam eder. üstelik busefer sana takabilir, iş yerini yerli yersiz kontrole gelebilirler, bundan hem sen hemde müşterilerin rahatsız olacaktır kesin ve müşteri kaybetmeye başlayabilirsin sonrası zaten sıkıntı, iyi düşünmek lazım.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

gelir açık gördüğünde cezasını keser, rüşvete karşı işletme sahibiyle hiç muhattap olmadan cezayı verr eline çıkar gider normali budur.

ha yok aşırıya kaçtysa hakkındır kovala bırakma, hertürlü bişler çıkarrsın.

işden bile attrrsın.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hiç bibok olmaz git şikayet et bidaha uğramazlar benim başıma geldi ordan biliyorum.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam diyelim savcılığa gittin savcı mahkemeye sevketti dava uzayıp gidecek. Ben olsam polisin evini bulurum giderim yanına bana attığın tokadın kayıtları var mahkemeye çıkmak istemiyosan beni rahat bırak derim okkalı bi tokat atar evime dönerim. Ama yok çok sinirlendim azına sıçıcam bu herifin dersen ver mahkemeye hertürlü kazanırsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

bence git sende onu döv...    baktın olmuyor emniyet amirliğine başvur böyle böyle görevdeki bir polisiniz bana tokat attı..    eğerki amir bişe yapmassa git savcılıgıa şikayet duyurusunda bulun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

senin suçun yoksa we haksız bi tokat diosan elinde kanıtında warmış durma git derim kimse kimsenin babasının oğlu deil wuramaz

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 11153 Toplam Mesaj: 62