Polis Tokat ?
-
bence uğraşma konu hamilinden hamiline gider o kafe senin için yaşanılır bir yerden çıkar..
-
kimisi demiş yok sürerler yok polisin hayatı kayar yok hukuk ülkesi ne kadar fantastik arkadaşlar varmış.. kısaca şunu diim hafız hiç bi sikim olmaz aga yediğin tokatla kalırsın afiyet olsun o cafeyi de zor işletirsin tecrübeyle sabittir denemesi bedava.
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
kimisi demiş yok sürerler yok polisin hayatı kayar yok hukuk ülkesi ne kadar fantastik arkadaşlar varmış.. kısaca şunu diim hafız hiç bi sikim olmaz aga yediğin tokatla kalırsın afiyet olsun o cafeyi de zor işletirsin tecrübeyle sabittir denemesi bedava.
-----------------------------Kişinin ezikliği ile sabittir kardeslık bu .Sen oturmussun sanırım basına gelenle. Polisten buyuk amır emnıyet muduru onunda ustunde vali var.
-
hoca durman hatta sorman hata, hemen şikayet et hiç bekleme yoksa daha çok kişiyi tokatlar bu o.ç
-
Şikayet edebilirsin elbette ama şöyle bi olasılığıda aklından çıkarma, bi tokatla asla görevden almazlar, en fazla uyarı alır ve işini yapmaya devam eder. üstelik busefer sana takabilir, iş yerini yerli yersiz kontrole gelebilirler, bundan hem sen hemde müşterilerin rahatsız olacaktır kesin ve müşteri kaybetmeye başlayabilirsin sonrası zaten sıkıntı, iyi düşünmek lazım.
-
gelir açık gördüğünde cezasını keser, rüşvete karşı işletme sahibiyle hiç muhattap olmadan cezayı verr eline çıkar gider normali budur.
ha yok aşırıya kaçtysa hakkındır kovala bırakma, hertürlü bişler çıkarrsın.
işden bile attrrsın.
-
hiç bibok olmaz git şikayet et bidaha uğramazlar benim başıma geldi ordan biliyorum.
-
Hocam diyelim savcılığa gittin savcı mahkemeye sevketti dava uzayıp gidecek. Ben olsam polisin evini bulurum giderim yanına bana attığın tokadın kayıtları var mahkemeye çıkmak istemiyosan beni rahat bırak derim okkalı bi tokat atar evime dönerim. Ama yok çok sinirlendim azına sıçıcam bu herifin dersen ver mahkemeye hertürlü kazanırsın.
-
bence git sende onu döv... baktın olmuyor emniyet amirliğine başvur böyle böyle görevdeki bir polisiniz bana tokat attı.. eğerki amir bişe yapmassa git savcılıgıa şikayet duyurusunda bulun
-
senin suçun yoksa we haksız bi tokat diosan elinde kanıtında warmış durma git derim kimse kimsenin babasının oğlu deil wuramaz