Polis Ve Kelebek Problemi :/
-
Sevgili Muridler bne bugün bi kelebek aldim cebime kyodum karşyıa geçicektim koşarak geçtim kelebek polisin ayanin önüne düştü polis hey dsen
dediğigibi atgibi koştum bi berbere girdim saçimi kesitrip fönlettim kviriciktim polisler tnaımasindyie yaptim ve eve geldim
şimdi polis peşime düşermi ? :/ parmak izi araştirmi kelebeki napar ne eder why:/
-
yok be hocam sen korkma birşey olmaz :D 5 yaşındaki veletler taşıyor o mereti :D birşey olsada o kadar modifiye etmişsin kendini o kadar kurcalanmaz herhalde..
bende çakı veya kelebek alıcam yarın ne olur ne olmaz..
-
Yok o anda yanında bile olsan anca iki fırça çekmeye kalkıp artistlik yaparlar bide alırlar aleti. Bişi olmaz.
Kendimden biliyorum :D
-
Hahahha hocam bişi olmaz ya durup konuşsaydın bişiler sallarsan mantıklı bişi demez :d korkma okadar ne yaptın saç felan adamlar ne silahlar götürüyor televizyonlar önündeler onlara bişi olmuyor rahat ol sennn....
-
hocam seni aramaları için önce üstünde parmak izi araması fln yapmaları lazım o kadar detaya girecek adam da parmak izi yanında bir suca karışıp karışmadığını inceler bişi bulamazsa seni de aramaz... ya da direk cebe indirir güzel bir kelebeği olmuş olur gökten adamın ayağına kelebek inmiş daha ne :D
bu arada konu başlığında ifade yasak hocam
-
:D bir kelebek yüzünden kimse kimsenin peşine düşmez silah değil bu rahat ol tutuklu değilsin suçlu değilsin hoca stres yapma güzelim saçlarıda boşuna kestirdin önüne düşürdüğün an seni tutsaydı hakkında işlem yapabilirdi ki yapmaz büyük çoğunlukla bir suçlu şüpheli vb aramıyorlarsa şayet zorlarına geldiğinden 2 tokat ve kelebeği elinden almasıyla iş sonuçlanırdı.
-
hocam sen şimdi bir metalci olarak saçlarda uzundur =) yazık olmuştur o kadar yapmasaydın keşke :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sen şimdi bir metalci olarak saçlarda uzundur =) yazık olmuştur o kadar yapmasaydın keşke :D
-----------------------------,hocam saçlar omuza kadar geliyodu
şimdienseye kadar
:S ço kkoymadida yen head bang 10 numara :/
-
yunuslar yakalamasında (:
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
yunuslar yakalamasında (:
-----------------------------hoca baliklarin karada ne işi var
-
:D :D : D:D aspdokapsdokasd
çok fazla tribe girmişsin. hiç bişey olmaz.
bi de berberemi gittin harbi asopdkasopdkaso pdk:D :D:D