Polis Ve Kelebek Problemi :/
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Bişi olmaz. Makaraya sararsak ;
Polise uçurmak için taşıyorum dersin ;)
-----------------------------sora havalarda uçauça hastaneye gidersin hocam :/
-
hacı bi anda anlamadım konuyu bıçak falanda yazmamışın dedim noluyo :)
-
vay anasını yaa :D senaryo güzelmiş.. hangi film bu :D
-
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
-
Sen Gel koskoca adam ayaklar pervane olmuş koşuyla o hızla berbere Ben BErber olsaydım burasi rally mi ülen diyip kapı arkasında fırcayla dalardım
Yok bir şey olmaz polis içinde sevinmiştir emanetim oldu diye çogu cimri ya o bakimdan? -
polislerde birde puan sistemi var
tutanaklara fazla puan yok işte kimliksiz adam 1 puan balici 2 puan kimliksiz balici 4 puan kabahatler kanunu gereği işte ses yapan falan filan :) aynı baliciyi her hafta götürsende oluyor karakol serbest bırakıyor falan filan bu tarz enteresan bir sistem var seni de sanırım bu sistem gereği alabilirlerdi :) -
korku toplumu olduk ak
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
polislerde birde puan sistemi var
tutanaklara fazla puan yok işte kimliksiz adam 1 puan balici 2 puan kimliksiz balici 4 puan kabahatler kanunu gereği işte ses yapan falan filan :) aynı baliciyi her hafta götürsende oluyor karakol serbest bırakıyor falan filan bu tarz enteresan bir sistem var seni de sanırım bu sistem gereği alabilirlerdi :)
-----------------------------maryogibi
-
afjcıkjskasassD::D:D
bişey olmaz hacı ne adamsın ya :D
-
hahahaha kardeş komedi işler yapmışın yanlız saç kestirme imaj değişikliği hiç gerek yokdu vallaha buna bıçakla bi vukuat yapmadıysan neden bulsunlarki bulsalar ne olur hem :)