Polis Vs. Terörist Çırakları
-
Maksat kendimi tatmin;
Hep görüyoruz;polis gaz bombası ateşliyor, karşıdan molotov-taş-sopa-kaldırım taşı geliyor.Yine aynı şey polis gaz bombası ateşliyor.Karşıdan molotov-taş-sopa-kaldırım taşı geliyor.Terörist çırakları canları sıkılınca eylemi bırakıyorlar.
Sizce polise,askere,jandarmaya direkt ateş emri verseler, terör biter mi?
Yada şöyle tvlerde kurşuna dizmeler başlasa..
Cevap vermeyin.
-
o bahsettiğin izinlerin polise verilmesi için tayyipin götü yetmez
-
soru : Sizce polise,askere,jandarmaya direkt ateş emri verseler, terör biter mi?
cevap : bitmez yerine yenileri gelir başındakileri kökünden kazımak gerekir
siyaset meydanın daki erdal sarızeybegin en son ki programı izle o daha açıklayıcı anlatıyor
izin verilse süper olur ölen ppk provakotörleri leşleri yakmak isterdim
edit: hacı tayiip in götü bi boka yetmez o anca satıp savmayı bilir
-
Şahsi Fikrim Biter Hocam :) Üzerimde Bomba Olacak O Şerefsizlerin vatan hayini köpeklerin içine girmeye hazırım canlı bomba olarak ;) Bunlara it Soyu Diyorlarda Haklılar İt Gibi 10 ar 10 ar Ürüyolar :D
-
bu ülkede demokrasi var daha ne ararsınki...
-
StabiL oLarak günde en az 30 tanesini asacaksın ki dışarıya çıkıp eyLem yapmaya g.tLeri yemesin..Ha bu oLay böyLe bitmezmi hergün dahamı çoğaLırLar yıLanın başını mı ezmek Lazım,oLsun yine hergün 30 tanesini asıp veya kurşuna dizip yayınLıyacaksın..MeseLa terör oLayLarından sonra eLemanın birinin evi dükkanı taşLanmış haberLere çıktı dışarı çıkamıyorLar diye nasıL hoşuma gitti anLatamam :) Evet sadistim.
-
kancık pkklı kürtler işte amk. hiçbir zaman tek başlarına bi skm yapamazlar. anca 10-15 kişi olcaklar hatta okadar KANCIK larki önlerede bebeleri sürüyorlar. bence terorle mücadelede kimyasal ve biolojik silahlar kullanılsın amk. yetti artık yıllarca bu kancık şerefsizlerden çektiklerimiz.
-
PhorGomer bunu yazdı:
-----------------------------
cevap vermeyin demişsim cevap vermiyorum :|
-----------------------------
aynen. -
Bitmez. Niye bitmez?
Onları kurşuna dizersen onların sülaleri işin içine girer.. Tüm insanları da kurşuna dizemiceğin için dewlete karşı güçlü bi örgütlenme olur.
Ne tayyibin götü yer. Ne de Türk polisleri onları wurur. -
Bakteriler amq dagda birbirlerini s*kiolar cogalıolar
-
Geçen van da ki olaylarda bende vardım görevli olarak valla o kadar sebepsiz yere taş sopa atıyorlarki kendileri bile neden attıklarını bilmiyorlar.Orda en ufak bir izin verseler şerefsizim hepsini sıraya dizerdim bir dahada sokağa çıkıp eline taş alamazlardı