folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polis Vs. Terörist Çırakları

Polis Vs. Terörist Çırakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türk polisi faşit olduğu için,en ufak bir olayda sosyalist üniversi gençliği taranır daha çok olay olurdu.Gençler hiç bir şey yapmasa polis testekcisi 1-2 provakatör gider polise molotof atar yine kurşunlatırırlardı.
    Polisin gücü 1 mayısta emekcileri tekmelekle ve joplamaktan ibaret,Türk polisinin orantılı güç mantığı bu,çünki bizi yöneten insanlar demokratik insanlar değiller.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

bence biter neden derseniz bilmem aranızda hatırlayanınız varmı eskiden çok sık bir biçimde tvlerde ırakdaki ve arabistandaki idam ve linç görüntüleri verilirdi ve bu caydırıcı bir yöntem hırsızlık oranlarında düşmelere yol açmıştı. yani demek istiyorumki hepsini değil haftada bir yada iki tanesini idam etceksin ve görüntüleri tvlerde yayınlıcaksın bak bakalım o zaman çıkıp çığırtkanlık yapabiliyorlarmı

edit: madem milletin cevab vermesini istemiyosun konu neden açıyosun saçmalamışsın

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türk polisi faşit olduğu için,en ufak bir olayda sosyalist üniversi gençliği taranır daha çok olay olurdu.Gençler hiç bir şey yapmasa polis testekcisi 1-2 provakatör gider polise molotof atar yine kurşunlatırırlardı.
    Polisin gücü 1 mayısta emekcileri tekmelekle ve joplamaktan ibaret,Türk polisinin orantılı güç mantığı bu,çünki bizi yöneten insanlar demokratik insanlar değiller.

işte en güzel cevabı aldınız...

+ tvlerde kurşuna dizmeler filan diyosun. İsraile bak acıma yok sızlama yok. tak bitiriyorlar terörü. dünyanın en büyük terörist ülkesi israil ama adam kendini kabullendirmiş çünkü en güçlü ülkelerden birisi. biz anca ağlama sızlama ile. ah şu sağduyumuz olmasa birde çoktan biterdi ya bu millet kendindeki sağduyu sayesinde 10 yıllardır temkinli davranıyor. polise direk emri verecek babayiğiti göremiyoruz. çünkü hepsi o............

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    seve seve bitmiyo , işte o zaman ske ske biter

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    vur emrinin verilmesi demek, Disiplinin kalkması demektir, Disiplinin olmadığı yerde Kan ve gözyaşı vardır bilmem anlatabildim mi :/

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek
    en azindan plastik mermi kullansinlar..

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

vurmakla gebertmekle bitmez bu itler.

hitler milyon tane yahudiyi sabun yaptı asfalt yaptı ne oldu?  ardından israil denen illet bir devlet kuruldu.

yani kısacası kitle asimilasyon politikası ile bu işler çözülmez. elebaşlarını kim vurduya götürüp finansal kaynaklarını kurutacaksın.  kalanlarıda toplum içinde eğitim faaliyetleri ile eriteceksin. işe güce çoluğa çocuka karışacak .

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

vurmakla gebertmekle bitmez bu itler.

hitler milyon tane yahudiyi sabun yaptı asfalt yaptı ne oldu?  ardından israil denen illet bir devlet kuruldu.

yani kısacası kitle asimilasyon politikası ile bu işler çözülmez. elebaşlarını kim vurduya götürüp finansal kaynaklarını kurutacaksın.  kalanlarıda toplum içinde eğitim faaliyetleri ile eriteceksin. işe güce çoluğa çocuka karışacak .

okuduğum tek mantıklı cevap bu..

adam anısını anlatıyo..pkk eylemi varmış polis hiç bişe yapmıyomuş falanmış filanmış..ulan orda pkk lı bi ademoğlu gördüğünde senin nevrin dönmesi gerek..o kadar adamsın madem polis yapmıyo sen yapsana delikanlı..

polis vursa faşist oluyo mq..izinsiz yapılan gösteriler arasında müstesna olanıdır..vursan nereye kadar..ekonomik kaynaklarını kestiğin an bi bok yiyemeyecek insan topluluğundan bahsediyoruz..bizimde hep hakkımız çok yendi ama baş kaldırmadık..bu birazda ahiret inancı ile alakadar..bu arada saf veya idiot değiliz..umarım anlaşılır olmştur..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
     ...

işte bu kurşunlamalarla sosyalist üniversite gençliği bitmediyse yine bu kurşunlamalarla terör asla bitmeyecektir.

provakatif olaylar herzaman devam edecek çıkarcılar herzaman iş başında olacaktır.

önemli olan ?

gerçek anlamda demokratik ortamı bulup halk üzerinde otorite  sağlayacak,halka güven duygusu verecek faşizm den uzak demokratik insanları göreve getirebilmektir.

peki bu mümkünmüdr ?

şu an ki bizi yöneten insanlara bakarsak sadece hayaldir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ben bunu her zaman söylemişimdir.. plastik mermi denen bi olay var... sıkıcan hepsini üzerlerine bak daha taş sopa atabilyorlarmı... plastik mermi rulez... biber gazı rulez..  

o değil ulen memur zam istese jopu memurun kafasında parçalıyorlar.. ne iştir bu.. onuda anlamış değilim..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2943 Toplam Mesaj: 24