Polise Hain Tuzak
-
Terör Samsun'a kadar uzandı ve hâlâ açılım diye sayıklıyanların beynine sıçayım !
1 ölürüz 1000 diriliriz.
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Yapanların etnik kökeninden emin değilim ama;
O orospu çocuklarını destekleyen içimizdeki kahbelerin etnik kökenini çok iyi biliyoruz hepimiz...
-----------------------------Hocam Cümlelerine dikkat Et Ucu Coğu Kişiye Dokunuyor,
O Çok İyi Bildiğin Etnik Kökenlerin Kaç Bin Tanesi Çanakkalede
Kurtuluş Savaşında Öldü Biliyormusun Sen ?
-----------------------------Dokunuyorsa bu onların sorunu.
Yok çanakkalede şehit oldu, yok bilmem nerde beraber savaştık, yok bilmem nerde köprü yapımında imecede onlarda vardı.
Yeter lan, sokarım böyle işe, geçmişte ortak amaç uğruna yapılan savaşlar, dökülen kanların bedelinimi almaya çalışıyorlar?
Nedir bu? Neyin diyeti?
Geçmişte ortak birşeyler paylaşmak, etnik kökeni ne olursa olsun, hiçkimseye " orospu çocukluğu " yapma hakkı vermez, yada " orospu çocuklarını " savunma, benimseme, savunma hakkı vermez.
( Ayrıca herkesi bu genellemeye katmıyorum, hakeden kendine pay çıkarsın )
-
Vuranlar yarın pişmanım der ellerini kollarını sallayıp cıkarlar bizim boksörümüz hapiste yatar.... Bir gün bizde intikam alırız...
-
IronEagle bunu yazdı:
Yapanların etnik kökeninden emin değilim ama;
O orospu çocuklarını destekleyen içimizdeki kahbelerin etnik kökenini çok iyi biliyoruz hepimiz...
-----------------------------Hocam Cümlelerine dikkat Et Ucu Coğu Kişiye Dokunuyor,
O Çok İyi Bildiğin Etnik Kökenlerin Kaç Bin Tanesi Çanakkalede
Kurtuluş Savaşında Öldü Biliyormusun Sen ?
-----------------------------Dokunuyorsa bu onların sorunu.
Yok çanakkalede şehit oldu, yok bilmem nerde beraber savaştık, yok bilmem nerde köprü yapımında imecede onlarda vardı.
Yeter lan, sokarım böyle işe, geçmişte ortak amaç uğruna yapılan savaşlar, dökülen kanların bedelinimi almaya çalışıyorlar?
Nedir bu? Neyin diyeti?
Geçmişte ortak birşeyler paylaşmak, etnik kökeni ne olursa olsun, hiçkimseye " orospu çocukluğu " yapma hakkı vermez, yada " orospu çocuklarını " savunma, benimseme, savunma hakkı vermez.
( Ayrıca herkesi bu genellemeye katmıyorum, hakeden kendine pay çıkarsın )
-----------------------------Senin AB vaktin gelmiş...
-
AB vaktim gelirse, merak etmeyin kınanız benden, bol bol dötünüze yakarsınız...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Son derece DEMOKRATIK bir hak.(!¿)
Burada ki fasist ve irkci yorumlari gordukce sasiriyorum. (!¿)
-----------------------------Böyle demokrasiyede böyle demokrasiyi savunanada sokayım...
Demokrasi ütopyadır . -
Hans bunu yazdı:
nightprince44 bunu yazdı:
philist bunu yazdı:
nightprince44 bunu yazdı:
Bunu yapanların sizce etnik kökeni nedir..? bunu merak ediyorum ciddenn.. ?
-----------------------------Ermeni
-----------------------------ermeni mi arnavut mu karar verin :)
-----------------------------Ermavut
-----------------------------Marsli ...
simdi birsey diycem , yine fasist falan diycekler.
Nötron bombası, 1958 yılında fizikçi Samuel Cohen tarafından bulundu. İlk başlarda dönemin ABD başkanı John F. Kennedy'nin karşı çıkmasına rağmen 1963 yılında Nevada'da bir yer altı üssünde denemesi yapıldı. Geliştirilmesi sonraki başkan Jimmy Carter döneminde 1978 yılına kaldıysa da protestolar yüzünden ertelendi. Üretimine başlanması 1981 yılında başkan Ronald Reagan döneminde oldu. ABD'nde üç tip ERW silahı üretildi. Orta menzilli WR66 savaş başlığı anti-ICBM Sprint füzesi 1970 yılı ortalarında yapıldı. Ardından kısa menzilli W70 Mod 3 savaş başlığı ile W79 Mod 0 taktik füzeleri nötron bombası tipleri olarak geliştirildi.
Son iki tip, George W. Bush zamanında 1992 yılında soğuk savaşın bitimiyle demonte edilerek 2003 yılında kullanımdan kaldırıldı. 1999 yılı "Cox Raporu", Çin'de nötron bombası üretiminin olanaklılığından sözetmektedir .
Teknik bakış
Nötron bombası, füzyon ilkesiyle çalışmaktadır.Atomun parçalanmasıyla ortaya çıkan milyonlarca derecelik ısı kaynağı içinde atom çekirdeklerinin birleşmesi sonucu oluşan füzyon sırasında etkileşen queterium ve tritium iyonlarının 14.000.000 elektron volt enerji yüklü nötron saçılır. Bu nötron ışınları, binalar ve çevreye bir zarar vermemekle birlikte insan hayatı için kesin öldürücü tehlike içermektedir.
Nötron bombasının yaydığı tritiumun yaklaşık 13,32 yıl ömrü vardır. Bu aktivasyon, atom bombasına göre on kat daha fazladır. -
Ruhları şad olsun. Şanlı vatanımın şanlı görev aşıkları.
-
-----------------------------yürü be hocam arkandayım ;)
arkadaşlar biraz sakin düşünün. olayı provakatörler tarafından yapılmadığı ne malum. belli ki açılım olayına çomak sokmak isteyenler var. açıkçası ben pkk'nın bunu yaptığına inanmıyorum. bu kadar aptal değiller çünkü.
he bide resmi açıklama oldu filan diyenlere de bi laf. geçende ortaya çıkan mayın patlamasıyla 7 şehit verdiğimiz olayı hatırlatırım. o mayınları tsk döşemiş.kanıtlandı ses kayıtlarıyla.ama kamuoyuna pkk döşemiş diye duyurulmuştu...
oyuna gelmeyelim.
-
-----------------------------Sitede çok seslilik olsun insanlar bazı konularda tabuları yıksın özgürce konuşabilsin diyorum ama yok arada bi tane anten çıkar kafasının içine sokulmuş klişe lafları mal mal yazarak ona buna hakaret eder kim allah allah dese tuzu alıp koşar kim vatan bölünmez naraları atsa tuzunu alıp koşar...
Ha şuna geliyim bu takdir adminlere ait ama sen benim nazarımda ciddi manada limiti geçtin...AB ye seyahate çıkarsan kınayı malum yerlerine sürmen şiddetle önerilir mantar yapmasın...