Polise Hain Tuzak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

AB vaktim gelirse, merak etmeyin kınanız benden, bol bol dötünüze yakarsınız...

Sitede çok seslilik olsun insanlar bazı konularda tabuları yıksın özgürce konuşabilsin diyorum ama yok arada bi tane anten çıkar kafasının içine sokulmuş klişe lafları mal mal yazarak ona buna hakaret eder kim allah allah dese tuzu alıp koşar kim vatan bölünmez naraları atsa tuzunu alıp koşar...

Ha şuna geliyim bu takdir adminlere ait ama sen benim nazarımda ciddi manada limiti geçtin...AB ye seyahate çıkarsan kınayı malum yerlerine sürmen şiddetle önerilir mantar yapmasın...

Benim kullandığım bütün küfürler, argo kelimeler " tamamen pkk sempatizanlarına, destekçilerine, pkk'nın siyasi uzantısı bdp'lilere "

Eğer yaran varsa gocun, ettiğim küfürleri üstüne al, yoksa kapa çeneni, sana kimse nazarını, yorumunu sormadı,

Çok seslilik olsun diye kalkıpda kimsenin pkk propagandası yapmasına göz yummam, banlanmak çokda umrumda değil, 8 kefil hakkım hiçbirini kullanmadım, yedek üyelik açmadım, açmamda, sen ve senin gibi bazı ezikler gibi ab ban korkum yok, çok çok ab'ye banlanırım, çıkar giderim,

Konuyu daha fazla folluş edip kendine benzetme...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

açılım tomurcuklanmaya başladı, kan rengi güller açtığında sokağa çıkıp güllaç yapıcaz...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

Sitede çok seslilik olsun insanlar bazı konularda tabuları yıksın özgürce konuşabilsin diyorum ama yok arada bi tane anten çıkar kafasının içine sokulmuş klişe lafları mal mal yazarak ona buna hakaret eder kim allah allah dese tuzu alıp koşar kim vatan bölünmez naraları atsa tuzunu alıp koşar...

Ha şuna geliyim bu takdir adminlere ait ama sen benim nazarımda ciddi manada limiti geçtin...AB ye seyahate çıkarsan kınayı malum yerlerine sürmen şiddetle önerilir mantar yapmasın...

Benim kullandığım bütün küfürler, argo kelimeler " tamamen pkk sempatizanlarına, destekçilerine, pkk'nın siyasi uzantısı bdp'lilere "

Eğer yaran varsa gocun, ettiğim küfürleri üstüne al, yoksa kapa çeneni, sana kimse nazarını, yorumunu sormadı,

Çok seslilik olsun diye kalkıpda kimsenin pkk propagandası yapmasına göz yummam, banlanmak çokda umrumda değil, 8 kefil hakkım hiçbirini kullanmadım, yedek üyelik açmadım, açmamda, sen ve senin gibi bazı ezikler gibi ab ban korkum yok, çok çok ab'ye banlanırım, çıkar giderim,

Konuyu daha fazla folluş edip kendine benzetme...

Süperzekalı benim hangi düşüncelerde olduğum belli sen o narin beynini yorma benim düşüncelerimle korkma pkkli değilim bir sempatimde yok ben solcuyum sempati duyarsam duyucağım örgütü bilirim ben...

Şu siteye sıf bir konudan dolayı 2 yıl girmedim öyle ab korkum yok  çok çok ban yerim tahribat defteri kapanır benim için olacak şey odur.Eşşek kadar adam olmuşsun ama daha tık yok sende...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

profiline baktim , konularina. cunku bazi forumdaslarin yapisini actigi konulardan anliyabiliyorum .

senin profilinde "maras katliami" belgeseli gordum. sanirim alevisin .

alevilik kotu birsey degil , bizler turk milliyetciligi yaptigimizda "tu kaka " oluyorda , kurdler kendi milliyetciligini hemde alevi turkler uzerinden yapinca demokrasi , cok seslilikmi oluyor ?

alevilere dusmanmiyim ? hayir ! dayimin esi ,yani yengem alevidir . Aleviler TURKTUR ! Yengem kurdce bilmez , turkce bilir ana dili turkce ! bizler sunniyiz(anne annemin soyu molla imam mehmetten gelir ) , ama hosgoru var bizim topraklarda. cunku bizim yaptigimiz milliyetcilik turk milliyetciligiydi. eger cemaat milliyetciligi yapsaydik , bulgarlara karsi kendi aramizda cozulurduk. Eminim sende turksundur , birkac turkcu gecinen yobaz-soft milliyetcinin alevi karsiti laflarini baz alaraka , her Turk milliyetciyi ayni kefeye koyma .

sah ismail zamaninda ordusundaki kizil-bas ( aleviler ) kimmis , nerden gelmis arastirsinlar. sonra kurdler gelip alevi milliyetciligi yapsinlar. kaldiki   sah ismail bile has be has turk evladidir . mezhep savasina tutunmustur cemaat milliyetciliginden osmanlidan  mutevellit. sunni-sii kapismasinda , zararli cikan gene turkler olmustur ( son satir ek bilgilendirme icerir) .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

profiline baktim , konularina. cunku bazi forumdaslarin yapisini actigi konulardan anliyabiliyorum .

senin profilinde "maras katliami" belgeseli gordum. sanirim alevisin .

alevilik kotu birsey degil , bizler turk milliyetciligi yaptigimizda "tu kaka " oluyorda , kurdler kendi milliyetciligini hemde alevi turkler uzerinden yapinca demokrasi , cok seslilikmi oluyor ?

alevilere dusmanmiyim ? hayir ! dayimin esi ,yani yengem alevidir . Aleviler TURKTUR ! Yengem kurdce bilmez , turkce bilir ana dili turkce ! bizler sunniyiz(anne annemin soyu molla imam mehmetten gelir ) , ama hosgoru var bizim topraklarda. cunku bizim yaptigimiz milliyetcilik turk milliyetciligiydi. eger cemaat milliyetciligi yapsaydik , bulgarlara karsi kendi aramizda cozulurduk. Eminim sende turksundur , birkac turkcu gecinen yobaz-soft milliyetcinin alevi karsiti laflarini baz alaraka , her Turk milliyetciyi ayni kefeye koyma .

sah ismail zamaninda ordusundaki kizil-bas ( aleviler ) kimmis , nerden gelmis arastirsinlar. sonra kurdler gelip alevi milliyetciligi yapsinlar. kaldiki   sah ismail bile has be has turk evladidir . mezhep savasina tutunmustur cemaat milliyetciliginden osmanlidan  mutevellit. sunni-sii kapismasinda , zararli cikan gene turkler olmustur ( son satir ek bilgilendirme icerir) .

Hocam ben alevi kökenliyim ancak son 2 yıldır ateizme yöneldim :)Aleviler osmanlıda çok büyük yerlere sahipti bunu çok araştırdım sende araştırmak istersen aleviliğin kayıp 1000 yılı diye bir kitap var tavsiye ederim.[Alevilik utanılacak saklanacak birşey değildir gurur duymuşumdur her zaman eğerki yobazlarına arasında büyüseydim belki bende şimdi yobazlığın bir numaralı savunucusu olucaktım tabuları yıkamıyacaktım.)

Benim için din millet pek bir ifade etmez önemli olan önce insan sonra adam olmaktır.Ama kızdığım nokta körü körüne faşizanlık yapmak sonrada artistlik yapmak tahribatta son zamanlarda faşoluk baş kaldırdı gidiyor...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

18 yıldır samsunda yaşıyorum bizim oralarda böyle şeyler olmazdı.sakindi....belkide sırf bu yüzden samsunu çok seviyorum.Ladikte 4 yıl yatılı okudum milliyetçi bir yerdir böyle insanların belki en son uğrayabileceği bir yer.Ben haberi ilk faceden öğrendim şuan ladikteki bir arkadaşım olaydan hemen sonra face e yazmış böyle böyle oldu die daha ajanslara bile düşmemişti.içim çok kötü oldu.Bu ülkede herkes bilirki karadenizde terör olmaz ama su uyur düşman uyumaz.

Muştaki bir olayın davası Atatürkün kurtuluş savaşını başlattığı şehirde görülüyorsa ve bu dava sonunda yaşanlar yüzünden bölgede terör olayları yaşanıyorsa ve de eğer ergenekon gerçekse(ister sövün,ister akpci diyin,ister gerici diyin ne bok diyorsanız diyin) bu ergenekondan başka bir şey değildir.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Evet çok değerli mürit kardeşlerim!

30 yıldır anaları ağlatan

binlerce kan döken

milyarlarca dolarımızı götüren.

Bu ülkenin birçok yerinin halen ortaçağ seviyesinde kalmasına sebep olan.

Pkk değil başkaları. Hep yapıp pkknın üstüne atıyor hainler! pkk gayet legal insanı bir parti(!) 

Hatta bunu yapan Milliyetçi kesim bu şekilde oy alıyorlar halktan.Gayet ciddiyim herkez inansın...

Ruhları şad olsun aziz şehitlerimizin.Kahrolsun pkkyı oyunlarına alet edenler!!!!!!!!

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu gerizekalı devlet hala bu iş için onlara yüz vererek açılım yapmaya devam ederse, devletin, askerin ve polisin yapamadığı işi millet üstlenecek.

Eğer yasalar mahkemeler gerekli cezayı vermezse nasıl adam dışarıda öldürülürse bu iş millete düşmeden önce devlet kesin bir el atmalı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utu
    utu's avatar
    Başarı Madalyası
    Erkek

yavşak zihniyetler ve çıkarcı güruh'a;

tayyip amcanızın dediği gibi: demokrasi araç mı? amaç mı?

http://i45.tinypic.com/1zbte0j.jpg
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

olay provokasyon kokuyor !

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 6032 Toplam Mesaj: 41