Polisiye/Suc/Gerilim Roman Onerisi
-
kinyas ve kayra yi deneyebilrsin
-
ahmet ümit Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
dediklerinin dışında fedailer kalesi alamut vlademir bartol. bu fena :D
fight clubun kitabıda idare ederde darlandım okurken herşey hakkında ince ince detay vermesinden yok bilmem kaç kalibre silahın patladıgında çıkardıgı gazın hızı boş kovanın fırlaması felan
do_som tarafından 02/Ağu/18 19:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Celil Oker kitaplarını tavsiye ederim.
-

anlatmaya gerek yok.. görüyorsun.
-
PEAK bunu yazdı
Jean Christophe Grange adamdır şeytan yemini ile başlasan gerisi gelir zaten
Grange in her kitabi
-
Umberto Eco - Gülün Adı
-
muaythaist bunu yazdı
aklından bir sayı tut
olasılıksız
gibi klasikleri okumuşsundur sanırım.
Aynen hocam zaten john verdonun seriyi tamamlamak icin 1 kitap daha ekledim ayni sekilde cobenden 2 kitap ekledim.
Ahmet umit bi kac kisiden ust uste gelince merak edip bir kitabini almaya karar verdim bakalim nasilmis. Garange icinde ilk kez okuyacam tanimak adina 1 kitapta ondan ekledim.
Hakan gunday onerisi gelmis tesekkur ettim hastayim zaten ona kitaplarini okudum komple tavsiye ederim bende.
Simdilik 5 kitap yeter siparis icin diger onerileri not aldim ama daha fazlasi gelirse ne mutlu bana 1 2 hafta sonra yine yeni oneri lazim olacak cunku :F
-
bu iki listeyi bir kaç kere daha vermiştim kendi beğeni listem,tabii geçen zaman diliminde bir kaç kitap daha eklendi :)
En Çok Beğendiğim Polisiye-Cinai Romanlar
-
cybermole bunu yazdı
TAMİ HOAG
butun serisini okuyabilirsin
Tami Hoag ı bende öneririm neredeyse bütün kitaplarını okudum çok sağlamdır.
Tanrı'nın Psikopat Çocukları- Alein Kentigerna yı oku sonra teşekkür edersin kanka :)
https://www.kitapcafe.com/tanrinin-psikopat-cocuklari.html Burdada puanlaması vardı daha önceden 10/10 vermişlerdi ama puanı kaldırmışlar şuanda.
-
@janitschar
Eyv hocam kurekle tavsıye vermissin cok iyi oldu :D