Polisiye/Suc/Gerilim Roman Onerisi
-
blackhammer bunu yazdıPEAK bunu yazdı
Jean Christophe Grange adamdır şeytan yemini ile başlasan gerisi gelir zaten
Grange in her kitabi
Grange tavsiye ederim bende, istersen kitaplarinida satabilirim, disaridan alma :)
Tess geritssen cerrah ve dan brown in kitaolarinida tavsiye ederim
-
yüzüklerin efendisinin kitabı nasıl ? filmini izlediğin şeyi okumak sarmıyor pek
-
do_som bunu yazdı
yüzüklerin efendisinin kitabı nasıl ? filmini izlediğin şeyi okumak sarmıyor pek
Efsane,kesinlikle tavsiye ederim. Ama kitap okumayi sevmeyen biriysen agir gelip sikabilir seni hocam.
Kitapta 82 milyon tane karakter-mekan ismi var. -
1 REZ
2- Tess Gerritsen kitaplarını öneririm
-
Metanet bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Efsane,kesinlikle tavsiye ederim. Ama kitap okumayi sevmeyen biriysen agir gelip sikabilir seni hocam.
Kitapta 82 milyon tane karakter-mekan ismi var.Elimdeki kitaplar bitsin denemeye niyetliyim
-
do_som bunu yazdıMetanet bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Kitapta 82 milyon tane karakter-mekan ismi var.Elimdeki kitaplar bitsin denemeye niyetliyim
Soyle soyliyim hocam harry potter kitaplarindan sonra deathly hallows filmlerini cok sonra izledim o da izlemis olmak icin. Kitabin verdigi tat cok farkli filmin o ayrintilari barindirmasi mumkun degil.
-
Kreyzi bunu yazdıdo_som bunu yazdıMetanet bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Soyle soyliyim hocam harry potter kitaplarindan sonra deathly hallows filmlerini cok sonra izledim o da izlemis olmak icin. Kitabin verdigi tat cok farkli filmin o ayrintilari barindirmasi mumkun degil.
hocam ben şunu demek istedim. ben önce filmini izlediğim için kitabı okurken merak uyanması olmayıp böyle sıkıla sıkıla okuyorsun. bu dediğim fight clup kitabında oldu. ondan sordum
dövüş kulubu filmi kitabın aynısı her detay