folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Polislerin Kullandigi XP Boot CD"Si

Polislerin Kullandigi XP Boot CD"Si

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Polislerin böyle bir CD kullandığını bilmiyordum. Böyle netden de bulunabilen basit bir yazılım kullanacaklarını da zannetmiyorum. Bu çalışıyor olabilir ama bu polisin bunu kullandığını göstermez.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Sonuç varmı deneyen varmı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

KarizmaTurk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Polislerin böyle bir CD kullandığını bilmiyordum. Böyle netden de bulunabilen basit bir yazılım kullanacaklarını da zannetmiyorum. Bu çalışıyor olabilir ama bu polisin bunu kullandığını göstermez.
    -----------------------------

hocam almıştır elemanın biri emniyetten yürütüp nete koymuştur olamaz mı yani :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    merak ettim basligi uplayim dedim varmi simdi normal bootable cd den farki.. :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    knoppix gibi çalışmayı çok iyi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bunun içinde şifrelenmiş bişiler var :/ yani biraz tehlikeli gibi... 

Toplam Hit: 5104 Toplam Mesaj: 17