Polislik Sınavı İptal Edildi.
-
bu liseden sonra girilen sınav mı, lisans mezunlarının sınavımıydı?
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
bu liseden sonra girilen sınav mı, lisans mezunlarının sınavımıydı?
-----------------------------
lise sonrası sınavı pmyo lisans sonrası pomem oluyor -
iptal olmasa ne olurki buyuk ihtimalle yine sorular calinacaktir yine dagitilacaktir.
aklima su soru geliyor her sene isik okullarinda oss birincileri cikiyor ya hani acaba diyor insan kendi kendine. oss sorulari da mi calinip veriliyor ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------iptal olmasa ne olurki buyuk ihtimalle yine sorular calinacaktir yine dagitilacaktir.
aklima su soru geliyor her sene isik okullarinda oss birincileri cikiyor ya hani acaba diyor insan kendi kendine. oss sorulari da mi calinip veriliyor ?
-----------------------------kuvvetle muhtemel :| hersey beklenir bunlardan heryere sızdılar. osym'eyede sızarlar
-
hani birisi çalsa da bana da verse diye bi umutla feme gidiyorum ama eh tık yok :)
-
iyi de böyle elimiz kolumuz bağlı bütün bu olanlara sap gibi bakacak mıyız?
1 kasım da yine çalınır diyonuz ya.. bu ne bicim mantık. memleket gözümüzün önünde elden gidiyo biz de öle forumlara yazı mı yazıyoz bi de kabul etmişiz ne güzel. olaya bak ya
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------iyi de böyle elimiz kolumuz bağlı bütün bu olanlara sap gibi bakacak mıyız?
1 kasım da yine çalınır diyonuz ya.. bu ne bicim mantık. memleket gözümüzün önünde elden gidiyo biz de öle forumlara yazı mı yazıyoz bi de kabul etmişiz ne güzel. olaya bak ya
-----------------------------napalım hocam sen söyle. secim oluyo %47 oy alıyolar. millet halinden memnun demekki
-
bilmiyorum ama en azından benim dilim bu söylediklerinizi söylemeye varmıyor.sizden duyunca da rahatsiz oluyorum. kabul mu ettik herşeyi yani. nolacaksa olsun mu dedik.
-
biz mülakattan sonra kaza geçirdik sınav parasını yatırmayı unuttuk kaynadı girebilirmiyim acaba şimdi tekrar para yatırma falan olcakmı ki?
-
yine birileri birilerine birşeyler servis eder..fakat bu sefer fazla kişiye vermezler..ama yine yaparlar..komlo teorisi demeye hiç gerek yok.."organize işler"
ösymye olan güven sarsıldı-61.000 kitapçık yeniden basılacak - tekrar öğrenciler sınav yerlerine gitmek için para ödeyecek-o kadar gözetmene tekrar mesai vesaire..