Polislik Sınavı İptal Edildi.
-
bizim alt devreler gecikti :|
neyse gec olsun haksızlık olmasın :)
-
bakalım artık.. umarım buna el atmazlar.. ösym nin yaptığına bak ya. ne iştir bu.. neyse bakalım .. 1 kasımda görüşcez yine.. belki bu sefer daha hayırlısı olur..
-
Al işte cemaaten çıkan polisler böyle oluyor heralde Startv de az önce izledim
okula koruma amaçlı gönderilen polis memuru kız arkadaşıyla konuşan erkek çocuğuna tekme tokat dalıp ağzını burnunu kırmış alın burdan yakın işte okula dayak atmak için polis göndermişler bu bunun gösterir. -
poliste olmasi gereken gizli bilgiler cemaat gazetelerinin bas sayfalarinda geziyor, nasil oluyor diyenlere cevap iste
-
hadi ya ben 89 luyum kaç defa girebilirim şimdi sınava ?
-
Toma2Gm bunu yazdı:
-----------------------------
hadi ya ben 89 luyum kaç defa girebilirim şimdi sınava ?
25 e kadar yolu var 5 defa daha girersin ;) aralarda yin iptal olursa 6-7 kere girersin -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------iptal olmasa ne olurki buyuk ihtimalle yine sorular calinacaktir yine dagitilacaktir.
aklima su soru geliyor her sene isik okullarinda oss birincileri cikiyor ya hani acaba diyor insan kendi kendine. oss sorulari da mi calinip veriliyor ?
Üniversitedeki aklı bir karış havada,ünivde olduğu halde ünivli birinin zekasına,hareket ve tavırlarına sahip olmayan,bilimden çok uzakta tipleri gördükçe bu acabaların gerçeğe ne kadar yakın olabileceklerini düşünmüyor değilim :/ -
benim kız arkadaşımın arkadaşları da Cemaat dershanesine gidiyorlarmış demişler puanınız düşük olsa bile tercih yapın bir çaresine bakacağız gibilerinden...
-
Benim kafama takılan Müslüman(!) görünen bir cemaatin kul hakkı yeme konusunda bu kadar rahat davranması, bunları Müslüman(!) zannedip peşlerinden gidenler umarım uyanır.
-
hırsızlık da soysuzluk da haram yemek de bunlarda. millet hala inatla çocuklarını bu pezevenklere emanet ediyor
Toplam Hit: 5630 Toplam Mesaj: 32