folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polislik Sınavına Kimliksiz Girdim

Polislik Sınavına Kimliksiz Girdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar gecen pazar sınav oldu biliyosunuz. Basıma gelmeyen kalmadı. Sınava giderken Araba bozuldu. polis çağırdık araba geldi durumu anlattık hemen bindik Götürdüler yalnız kimlik kontrolu için kimliğimi aldılar bende heyecandan unuttum gitti polis arkadasda niye geri vermedi bilmiyorum onda kalmış. heyecandan unuttum gitti. Neyse sınava girdm kimlik yok Üstümü aradım taradım taa 10. sınıftan kalma bi öğrenci kimliği buldum. verdim bu olmaz dediler. bvende durumu anlattım salon baskanına sorayım dedi kız. aldı götürdü sonra salon baskanı geldi ehliyet felan sordu yok dedim bi okul sorumlusuna sormam lazım sorun yaratır dedi. Tekrar gitti tabi bnde konsantirasyon denen bişe kalmadı dikkatim dağıldı öylece soruları çözdüm. Sonra 30 dakika kala getirdiler kmliği bişi demediler. salon görevlisiyle konusmak yasakmış bişide sordurmadılar. Neyse sınav bitti kitapçıkları topluyolar bnm kitapçığı görevli baş parmağının üstüne koyarak ayırdı önümden bi kaç öğrenci gecti baktım hepsi birleşik kitapçıkların tam sormaya gidiyom salonda kavga çıktı. adamın iri işaretlemeyi yetiştirememiş. baskasıda hakkımızı gasp ediyo diye kavga çıkarmış. apar topar dışarı attılar bizi. Sonra brini buldum sordum bişi olsa söylerlerdi heralde dedi kesin bişi söleyemem dedi. sonra o görevlileri bi daha bulamadım okuldan çıkardılar..

Sizce sınavım iptal olurmu?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hojam Tam Bi Kaos Yaşamışsın. Okurken Bile Ben Strese Girdim :D Bunun Cevabını Çok Merak Ediyorum.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    banyo yap.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ben de öğrenci kimliğimle girmiştim (ama üniversite kimliğiye) bir şey dememişlerdi.. sınav sorularına baktın mı peki umut varmıydı?

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben de öğrenci kimliğimle girmiştim (ama üniversite kimliğiye) bir şey dememişlerdi.. sınav sorularına baktın mı peki umut varmıydı?
    94 net % 60 asil olmasada yedekten büyük ihtimal olacaktı. insallah iptal olmamıştır bana bişide demediler iptal olsa derlerdi heraled hocama söyledim bişi olmaz dedi... yaw diken üstündeyim hep boktan işler beni bulur vay azina kaderime tükürüyüm...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca merak ettim hangi dershaneye gittin  ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Hoca merak ettim hangi dershaneye gittin  ?

çok manidar bi merak oldu bu şimdi :D

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Tüylerim ürperdi aga :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Keşke polis seni insiyatif kullanarak seni sınava almasaymışda sende bunları yaşamamış olsaydın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam çok geçmiş olsun inan okurken sitrese girdim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ugur dersanesine gidiyorum... valla olursa 2 yıldan sonra ilk 3 maaşıma fakir fukaraya dağıtacam kuruşuna kadar. Olmazsa canımız sağ olsun daha iyi hazırlanıp seneye bi daha girerim.

Toplam Hit: 3908 Toplam Mesaj: 22