folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Polislik Sınavına Kimliksiz Girdim

Polislik Sınavına Kimliksiz Girdim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

brutalalien bunu yazdı:

619. yedekteyim hacı iptal olmamış ama ösym yine bi götlük yapmış  90 netin üzerinde bekliyordum kesin 4-5 kere kontrol ettim hatırlamadığım soru yoktu kaydırmada yapmadım sonavda kontrol ettim bi kaç defa ama her ne hikmetse 79 net geldi.  öss de her denemede öss sınavında netlerim birebir tutuyodu okuma hatası olmadıysa bu sınavda bu kadar aşağı gelmesinde ben bi ipnelik sezdim.  itiraz dilekçemi gönderdim. ve pmyo.net adresindeki çoğu arkadas netlerinin 10 net civarında aşağı geldiğini söylüyorlar. hepsi itiraz ettiler. eğer hakkımızı yiyorlarsa allah bin belalarını versin. yemiyorlarsa kazanan arkadaslara helal olsun. seneye daha çok çalışır kazanırız insallah. Ama artık ÖSYM denen kuruma hiç güvenim kalmadı her bi bok beklerim onlardan!!!

-----------------------------

arkadaşım içinde insan olan hiçbir sisteme güvenemiyorum ben.pmyo'da olanları bilirsin işte..Yine onda az çok sınav var.Lisans mezunlarını bu sene mülakatla kabul ettiler..60 kpss puanı alan adamın 75-80 puan almış adamı geçmesi normal bir durum mu sence?ama bu mümkün işte.. mülakatlarda işini yapıp tam puan alıyor..mulakatta sorulacak sorulardan haberdar oluyor.. falan falan..

Bu işler belli olmuyor bakarsın 618 kişi elenir,yeni pmyolar açıldı hem .iyimser bakmak lazım.İntibak eğitimn nerede? merak ettim

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 3906 Toplam Mesaj: 22