folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Polislikmi Ögretmenlikmi Yoksa 70 Binlik Mühendislikmi

Polislikmi Ögretmenlikmi Yoksa 70 Binlik Mühendislikmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

öğretmen olmada ne olursan ol. ki bilgisayar öğretmeni asla olma.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

ya bilgisayar öğretmenliğinin neresi zor ? Bu memleketteki en kolay işlerden biri. Meslek lisesinde okuyanlar bilir adamlar sadece yatışta atölyede başkada birşey yok. Polis gibi yıpranma paylarıda var hem maaşlarıda diğer öğretmenlere göre yüksek seç derim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Kafam çalışıyor diyorsan asla işsiz kalmayacak mühendislik istiyorsan Metalurji veya Makine mühendisliği. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

gemi kaptanlığımmı gemi mühendisliğimi ne bir meslek vardı 60 bin filan veriyordu dolar bazında bayağı iyiydi yada benim arkadaş atıyordu :d

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

polis ol rahatına bak .

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

piskopati_x bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu baslıgı gibi meslek secicem aklımda bu üçü var polislik mulakattan gectim 1 temmuz sınavım var onuda gecıcem buyuk ıhtımal polislik cepte...

Ögrt bilgisyar ogretmenligi eskisehir kocaeli gazi olabilir buralar girebilirim muh ise kendime lys de fazla guveniyom max 50 bin yaparim min 90 bin bu sıralama arasında muhendislik  cok var ama gitmek istemiyorum yılda 60 bin muh mezun oluyo suan cok ortada kaldım tecrubeli muritler varsa yardım istiyorum baska guzel bolumlerde olabilir tavsiye sayısalım...

-----------------------------

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, yıllar önce olsaydı içinden hangi mesleği yapmak geliyorsa onu yap derdim ama nacizane bir kaç tavsiyem olacak;

Öğretmenlik okuyan birisi olarak en güzel meslek öğretmenliktir.  Hele ki Teknik Eğitim Bilgisayar öğretmenliği okursan normal öğretmenden daha fazla kazanırsın.

Polis olma konusunda, emir altında olmak çok sıkıcıdır, artı kapris, seviyesiz bazı insanları çekmek zorunluluğu hayatını berbat edebilir. Sonuçta kesin meslektir, mezun olur olmaz maaşını alır çalışmaya başlarsın. Ama emin ol çok düşünmeni tavsiye ederim.

Mühendislik konusudna ise, son yılların popüler mesleği mekatronik mühendisliği, mezun olduktan sonra her türlü iş bulursun. Ancak piyasada çalışmak istiyorsan kendini iyi yetiştirmen gerekiyor, yıllar önce arkadaşımın birisine bir iş ayarlamıştım, mühendis soruyor, şunu biliyormusun yok, bunu biliyormusun yok, o zaman dedi anca seni üretimde çalıştırabilirim, onuda bizim arkadaş kabul etmedi.

Kendini geliştirirsen en güzel meslek mühendislik.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neye yatkınsan onu yap boyle meslek secılmez

Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 58