POMEM - Lisans Mezunları İçin Polislik - Girenler Girecekler Sözü Geçenler
-
Hocalar 24 Ekim Perşembe Günü Ankara 'da Pomem mulakatlarına gireceğim. Malmunuz alımlar 3 aşamalı yapıyor. KPSS 60 Barajı, Sözlü Mulakat (60 puan), Spor Mulakatı (40 puan). Toplamda 155 in üzerinde olması gerekiyor alım için.
Daha önce bu mulakata (PMYO degil - POMEM Soruyorum) giren arkadaş varsa bilgi verebilirler mi, nasıldır nazı geçen insanlar var mıdır bu mulakatlarda ? Duygu ve Düşünce değil ama ciddi bilgilerden bahsediyorum
-
gerek PMYO gerek POMEM nazı gecen ınsanlar ulkemızın her kapısında mevcut.. Mulakata gırecegın yer le alakalı olarak kısılerın dını göruslerı ve sıyası göruslerınınde önplanda oldugunu soyleyebılırım. bu kısımı sansına kalmıs. Eger nazı gececek bırılerı varsa araya sok
-
her sene alım oluyor mu buraya ? kaç kişi alıyolar ? kpss den 60 üstü almamızın bi avantajı oluyor mu ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocalar 24 Ekim Perşembe Günü Ankara 'da Pomem mulakatlarına gireceğim. Malmunuz alımlar 3 aşamalı yapıyor. KPSS 60 Barajı, Sözlü Mulakat (60 puan), Spor Mulakatı (40 puan). Toplamda 155 in üzerinde olması gerekiyor alım için.
Daha önce bu mulakata (PMYO degil - POMEM Soruyorum) giren arkadaş varsa bilgi verebilirler mi, nasıldır nazı geçen insanlar var mıdır bu mulakatlarda ? Duygu ve Düşünce değil ama ciddi bilgilerden bahsediyorum
sorulra verdiğin cevaptan ziyade kendine olan güvenin ve rahatlığın göz önünde olacak. gerisi hikaye.
ondan sonra esas mesele spor. bitirebildiğin kadar erken sürede bitirmeye bak.sporun yüksek olursa girmen muhtemeldir.
-
her sene alım yapılıyo ama konterjan farklı oluyo herzaman .Kpss puan avantaj saglıyo ama sadece ılk adımda ondan sonrası mulakat ve spor.
-
Biraz daha iş bulamazsam sonraki dönem için hiç istemediğim halde aklıma polisliği getirebilirim. 2700-2900 maaşı kimse vermiyor.
-
pmyo konusundan tecrubelı bırı olarak moralını bozmamak adına bıldıklerımı soylemıyım.
hoca sözlüde rahat ol bol konuş doğru olması yanlıs olması onemlı degıl kendını yeterkı ıyı ıfade et sıkıntı yapma.
sonucuda bıldır hocu ılerıde lazım olucan bana :)))
-
Konuyu takipteyim :)
-
Arslan25 bunu yazdı
pmyo konusundan tecrubelı bırı olarak moralını bozmamak adına bıldıklerımı soylemıyım.
hoca sözlüde rahat ol bol konuş doğru olması yanlıs olması onemlı degıl kendını yeterkı ıyı ıfade et sıkıntı yapma.
sonucuda bıldır hocu ılerıde lazım olucan bana :)))
hangi konuda lazım olacak?
-
geçen sene bende girdiydim pomeme sözlüden de mülakttan da spordan da geçmiştim ama gel gelelim 3000 kişinin alınacağı sınava 30.000 başvuru yapılınca sıralamaya girememiştim 60 kpss puanı ile hocam bence burda iş her ne kadar mülakatta bitiyor deselerde asıl kpss puanın önemli kpss yüksekse sporu eksiksiz tam yap mülakatta da dik dur kendini ispatla kekelemeden konuş girmemen için hiçbir sebep yok ...
-
kabadayi09 bunu yazdı
geçen sene bende girdiydim pomeme sözlüden de mülakttan da spordan da geçmiştim ama gel gelelim 3000 kişinin alınacağı sınava 30.000 başvuru yapılınca sıralamaya girememiştim 60 kpss puanı ile hocam bence burda iş her ne kadar mülakatta bitiyor deselerde asıl kpss puanın önemli kpss yüksekse sporu eksiksiz tam yap mülakatta da dik dur kendini ispatla kekelemeden konuş girmemen için hiçbir sebep yok ...
Hoca sporla aran nasildi girdiginde. Ben 4 yildir bir fiil yatan bi adamim fizigim iyidir oyle kilo problemim yok ama sporda 50 sn siniri var rahatca geceblirmiyim calismadan hic