Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
POMEM - Lisans Mezunları İçin Polislik - Girenler Girecekler Sözü Geçenler
POMEM - Lisans Mezunları İçin Polislik - Girenler Girecekler Sözü Geçenler
-
pomem için 29' dan gün almama yaşını, 30 yapsalar iyi olurdu...
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıArslan25 bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıArslan25 bunu yazdı
pmyo konusundan tecrubelı bırı olarak moralını bozmamak adına bıldıklerımı soylemıyım.
hoca sözlüde rahat ol bol konuş doğru olması yanlıs olması onemlı degıl kendını yeterkı ıyı ıfade et sıkıntı yapma.
sonucuda bıldır hocu ılerıde lazım olucan bana :)))
hangi konuda lazım olacak?
polis olucam bende ıcerıden tanıdıgın olmayınca göt gibi kalıyosun hoca
Benim hiç tanıdığım yoktu. Şu an 10 yıldır bu mesleği yapıyorum.
10 yıl oncesıyle şimdinin durumu farklı .Şimdi kimin sakallı tanıdıgı varsa o giriyor.
düşünsene hocam benım sülalemde psıkolojık rahatsızlıgı olan yok adam benı psıkolojıden elıyor :))
adımı soyadımı soyleyınce delı oldugumu anlamış:))
yoksa 1.90 lık eli yüzü düzgün kolunda cizik bile olmayan bu gencı kacırmazlardı zaten.
ama halime şükrediyorum üniversitedeyim spor uzerıne okuyorum bunada şükür.
edit:ayrıca hocam 10 yıl aradan sonra hıc mulakatta bulundunuzmu özellikle istanbul şükrü balcıda?
Arslan25 tarafından 21/Eki/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
mobydick64 bunu yazdı
bu adam olmassa polis olamassın heralde :D
bu postun altına imzamı atarım. Sakallı tanıdık varsa böyle toşaklı yerlerde o zaman o iş olur yoksa boşa gidip gelmiş olursun ne yazık ki... M.Ali AĞAR döneminde tüm Elazığlılar polis olmuştu şimdi tüm cemaatciler polis oldu. Bu iş böyle kıçını kurtaran kaptan hesabı...
-
ne kadar kötü bir durum bir baltaya sap olamadık bari polis olalım
-
10 yıl öncesinin mülakatı ile şimdiki mülakat arasında fark yok. hele ki pmyo lar ile pomemlerin mülakarı ve sınav şekilleri çok farklı.
adamın seni elemesi için psikolojik bir sebep olmasına gerek yok elbet adı üstünde mülakat, o an canının istemediğini eliyorlar. birde tanıdık her yerde olduğu gibi burda da etkili olur. ama hacı hoca olmayınca olmaz o iş gibi bir düşünceniz olmasın. girenlerin hepsi emin olun öyle değil :))
-
bende 4 aylık memurum 2 yıl pmyo okudum 2 yıl 4 aydır da bir Allah ın kuluna ağız eğmedim torpil falan da hiç bilmem :D evet torpil ülkemizin gerçeği ama en başında torpilin yoksa olmaz demesin kimse elinizden geleni yapın takım eliseyle gelirlerdi bizim okula mülakata gelenler ona göre :)
-
Aramizda polis dusmanlari var :))
-
Hocalar on saglik ve kisilik testini gectik elenenler oldu. Sonra mulakata aldilar sona kadar hersey cok guzeldi tam bitti derken birden yuklendiler biraz bocaladim tamam cikabilirsin dediler burda elenirim gibi dusunuyorum ama elenmezsek eger 1 saat sonra spor mulakatina girecegim ama pek umidim yok mulakatta fena zorladilar
-
Olur o zaman bu iş
-
Tamamdir mulakati gectim hocalar spor filan hepsi tamamdir