Popmundo Oynayan Müridler Var Mı?
-
Hocalar arkadaşlar yurtta popmundo diye bi oyuna sardırttı. eski konular vardı ama üzerinden baya geçmiş hortlatmayayım dedim bırakan mırakan olmuştur. Aktif oynayıcıları var mı aranızda merak ettim. Yurtta oturduk kariyer falan kasıyoruz fakir fakir :D Neyse oyayan müridler var mı merak ettim :)
-
benim vardı bi tane sekvandı adı
-
mettoman bunu yazdıbenim vardı bi tane sekvandı adı
onlarca sekvan var hacı oyunda :D
-
yıl bin sekiz yüzzz.... üyelik açtım, bu oyun sarmaz dedim bıraktım :)
işin esprisi arkadaşlar filan oynuyodu baya eskiden, ben de açmıştım da beğenmemiştim :/
-
holdingim bile vardı....
nişanlımla kavga ettik beni terk etti bende intihar ettim oyunda...
-
her türlü eşyanın ticaretini yapıyodum :D haiku zombi malzemeleri kredi vs. sonra ilgilenmedim öldü. iyi oyundur ama pre. olmadan oynanması anlamsız. kendinizi geliştirdiğinizde gruplarla iyi para kazanabiliyosunuz
-
angels_demos bunu yazdı
her türlü eşyanın ticaretini yapıyodum :D haiku zombi malzemeleri kredi vs. sonra ilgilenmedim öldü. iyi oyundur ama pre. olmadan oynanması anlamsız. kendinizi geliştirdiğinizde gruplarla iyi para kazanabiliyosunuz
niye vip olmadan imkansız hocam?
-
Ephesus bunu yazdıangels_demos bunu yazdı
niye vip olmadan imkansız hocam?
vip olmadan sıkıcı oluyor hocam. VIP ler gerçekten VIP :)
-
Aktif olmasamda oynuyorum.Id 1068314
Ayrıca vahşi yaşamda hayatta kalma öğreten var mı :D
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Aktif olmasamda oynuyorum.Id 1068314
Ayrıca vahşi yaşamda hayatta kalma öğreten var mı :D
o değilde farmakoloi ileri farmakoloji falan isteyen varsa öğreteyim :)
-
Popomla oynayan mürid var mı anladım en iyisi ben yatayım :/