Popomundo & İkariam
-
Popomundo & İkariam biribirinden bağımsız iki oyun:
popomundo da karakter yaratıp şöhret olma yolunda ilerliyorsunuz (baya iyi bi oyun) -popomundo.com
ikariam'da devlet kuruyorsunuz -diğerlerine göre daha gerçekçi örn. saat başı askerlerden bakım ücreti fln alınıyo - ikariam.netbu oyunları oynayan var mı ?
-
popomundo oynuyorum :)
-
ben ıkarıam oynuorum hajı herseyı cok guzel eglencelı bır oyun hem cokta vakıt almıyor fakat tek kotu yanı ac gozlu yagmacılar :D ıkıde bır saldırıyorlar :D ama cok gercekci ve mantık ısteyen bır oyun sankı gercektesın herseyı onceden planlaman gerekıo hyrdr nıe srdun?:D
-
ne bilim bi ittifak falan kurarız belki bnm şu an 7000+ puanm var ikariam da popomundoya da 35 gn önce fln bşladm
-
ikariamı oynuyodum bıraktım sıkıldım sonradan :)
nası birlik oluşturduysam daha kimse yağmalayamamış beni :)
ikariamın sonu yok gibi en son bina kademelerine falan baktıysanız 500 600 gün süren inşa süreleri var =)
-
edit
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ne bilim bi ittifak falan kurarız belki bnm şu an 7000+ puanm var ikariam da popomundoya da 35 gn önce fln bşladm
-----------------------------kuralım valla olur ama hangı dunyadasın ben delta :| sen?? :D enlem boylam kac :D
-
ismi bile bi değişik popo mopo :)
-
bende delta :)
-
popomundo yu gecen görmüştüm üye olmayı denedim mail gelmemişdi bi daha bakayım şuna :D
-
ben ikariam oynuyom fakat oyun sınırlı bi oyun gibi gözüküyo neden derseniz yeni koloni kurmak için sarayı yükseltmek gerekiyo fakat saray en fazla 24e kadar yükseliyo, peki 24 koloni kurduktan sonra nolcak?
ayrıca Akademiyi 24. kademeye basmak için gereken süre
514G 13s gibi bi süre yazıyor hangi insan evladı 2 yıl bunun inşa edilmesini beklerki?