Power Nap(Güç Uykusu)
-
DuPi bunu yazdı
hocam şekerleme denilen şey işte bu türklere özgü bi şey değil her insanda her devletde gayet doğal olan bişey ispanyollar sieste ingilizlerde nap diyorlar işte ama şu klasik meksikan şapkasını kafaya takıp uyumak popüler olduğu için genelde sieste deniyor.
c0nverse tarafından 30/Tem/15 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
c0nverse bunu yazdıDuPi bunu yazdı
hocam şekerleme denilen şey işte bu türklere özgü bi şey değil her insanda her devletde gayet doğal olan bişey ispanyollar sieste ingilizlerde nap diyorlar işte ama şu klasik meksikan şapkasını kafaya takıp uyumak popüler olduğu için genelde sieste deniyor.
Kaylüle dediğimiz şeyle aynı işte ama müslümanlar faydalı şeyleri terk ettiğinden beri herşeyi yabancılar yapıyor. değerlerimizi biz terkediyoruz. onlar sahipleniyor. aslında hayıflanmak istediğim nokta buydu.
-
DuPi bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDuPi bunu yazdı
Kaylüle dediğimiz şeyle aynı işte ama müslümanlar faydalı şeyleri terk ettiğinden beri herşeyi yabancılar yapıyor. değerlerimizi biz terkediyoruz. onlar sahipleniyor. aslında hayıflanmak istediğim nokta buydu.
hakikaten "kaylüle" nin aynısını anlatmışlar sitede.
keşke bizden de birileri "how to kaylule" diye bir yazı yazsaydı..
hala geç değil aslında, böyle otantik şeylerin haber değeri olabilir yurtdışında.
-
takip merak ettiğim konulardan ve denemek istediğim bir olay.
-
kahveyi fondip yapıp hemen peşinden yatmıştım bikeresinde 7 saat uyumuşum
-
Everyman'a başladım
240+20+20+20 dk şeklinde 5 saat arayla uyuyorum.