Power Rangers Efsanesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Erkek

Açılın ben retroseverim.

1996 yıllarında 240p kaliteli crt televizyonlarda o zamanın show tv sinde Power Rangers tr dublajlı yayınlanmaktaydı(ses sanatçıları büyük sevaba girdiler). Türkiye'de öyle bir furya oldu ki film beraberinde kağıttan plastikten PR maskeleri, kemerdeki düğmeye basıldığında kafa değiştiren oyuncakları, atari oyunları, PR desenli bardak & mendiller piyasadaydı(ulan ne güzel günlerdi beee). Okullarda erkek çocukları kırmızı ranger olmak için birbirlerini dövüyorlardı, kız çocukların öyle bir derdi yoktu(belki vardı bilmiyorum). İlk birkaç sezon o yıllarda gösterildi, zamanla kostümler değişti, silahlar değişti, zordları(içine binip dev canavarları s*kerttikleri modüler dev robotlar) değişti, amaçları değişti.
    Ara ara değişik versiyonlarını yayınladılar; SPD, Mystic Force, Samurai, Pirates falan filan. Ama zaman geçtikçe eski tadı vermiyor be. Keşke hiç büyümeseydik veya ne bileyim hep o yıllarda kalsaydık...

"Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de Türkiye'de yaşayanlar için..." -Albus Dumbledore
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Şaka maka diğer diziyide hatırladık. 

Super Human Samurai Syber-Squad

https://www.youtube.com/watch?v=N34MmqmxqD0

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Sene 96 eve yeni tasinmisiz 3 gun boyunca tvde yayin yok sikintidan karincalari izliyorum bi ogle vakti bi anda tak yayin geldi karsimda power ranger piyuu ne gunlerdi.

Bu arada filmini sormussun hocam bana gore les olmus cok daha iyisi cikacakken bi anda flashtv havasina gecmisler.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Jiban'ı hatırlayanınız var mı?

aynı dönemlerde yanılmıyorsam showtv de çıkıyordu.

sabah erkenden kalkardım izlemek için.

edit:

ahanda video buldum

https://m.youtube.com/watch?v=QyLq1zEspIc

esinti tarafından 23/Mar/19 11:13 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı

Jiban'ı hatırlayanınız var mı?

aynı dönemlerde yanılmıyorsam showtv de çıkıyordu.

sabah erkenden kalkardım izlemek için.

edit:

ahanda video buldum

https://m.youtube.com/watch?v=QyLq1zEspIc

jinetin jibaaaan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Vay arkadaş, @@,` )

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2745 Toplam Mesaj: 17
power rangers